Περμανάντ και ισιωτική στη μικρή σου... περιοχή

18.12.2013
Κάθε τόσο και λιγάκι διαβάζουμε άρθρα για το τι πιστεύουν οι άνδρες για το …τριχωτό εκεί κάτω χαμηλά στις γυναίκες. Ολόκληρα debate έχουν μάλιστα στηθεί σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα για το πως πρέπει οι γυναίκες να περιποιούνται την ευαίσθητη περιοχή των γεννητικών τους οργάνων. Η 23χρονη φωτογράφος Ριανόν Σνέιντερμαν (Rhiannon Schneiderman) εξοργισμένη από όλη αυτή την κατάσταση βροντοφώναξε με το δικό της project «Αντε γ!@#$ηθειτε. Νισάφι πια!». H συλλογή φωτογραφιών της έχει τίτλο «Γυναικείες Χαίτες» (Lady Manes) και απεικονίζει την ίδια ημίγυμνη με… μαλλιά στην ευαίσθητη περιοχή της! Και όταν λέμε μαλλιά… εννοούμε κανονικούς μαλλιαρούς θάμνους όλων των χρωματικών αποχρώσεων και κομμώσεων! Αυτό σε συνδυασμό με το ότι η Σνέιντερμαν ποζάρει σαν μοντέλο πασαρέλας σε διάφορες πόζες σαν να διαφημίζει ρούχα δημιουργούν έναν πολύ διασκεδαστικό συνδυασμό! Στόχος της νεαρής φωτογράφου είναι η πλήρης απενοχοποίηση της γυναίκας αναφορικά με την περιοχή των γεννητικών της οργάνων. «Γιατί είναι περίεργο να έχουν οι γυναίκες τριχωτό αιδοίο ή ακόμη και τριχωτά πόδια; Γιατί οι άνθρωποι νιώθουν τόσο άβολα μ΄αυτό και κριτικάρουν τόσο επικριτικά το σώμα κάποιου άλλου;» αναρωτιέται αντιτιθέμενη στα σύγχρονα στάνταρ που επιτάσσουν στην γυναίκα το πως θα δείχνει "όμορφη". Γ.Ο

Κάθε τόσο και λιγάκι διαβάζουμε άρθρα για το τι πιστεύουν οι άνδρες για το …τριχωτό εκεί κάτω χαμηλά στις γυναίκες. Ολόκληρα debate έχουν μάλιστα στηθεί σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα για το πως πρέπει οι γυναίκες να περιποιούνται την ευαίσθητη περιοχή των γεννητικών τους οργάνων.

Η 23χρονη φωτογράφος Ριανόν Σνέιντερμαν (Rhiannon Schneiderman) εξοργισμένη από όλη αυτή την κατάσταση βροντοφώναξε με το δικό της project «Αντε γ!@#$ηθειτε. Νισάφι πια!». H συλλογή φωτογραφιών της έχει τίτλο «Γυναικείες Χαίτες» (Lady Manes) και απεικονίζει την ίδια ημίγυμνη με… μαλλιά στην ευαίσθητη περιοχή της! Και όταν λέμε μαλλιά… εννοούμε κανονικούς μαλλιαρούς θάμνους όλων των χρωματικών αποχρώσεων και κομμώσεων! Αυτό σε συνδυασμό με το ότι η Σνέιντερμαν ποζάρει σαν μοντέλο πασαρέλας σε διάφορες πόζες σαν να διαφημίζει ρούχα, δημιουργούν έναν πολύ ενδιαδέρον συνδυασμό.

Στόχος της νεαρής φωτογράφου είναι η πλήρης απενοχοποίηση της γυναίκας αναφορικά με την περιοχή των γεννητικών της οργάνων. «Γιατί είναι περίεργο να έχουν οι γυναίκες τριχωτό αιδοίο ή ακόμη και τριχωτά πόδια; Γιατί οι άνθρωποι νιώθουν τόσο άβολα μ΄αυτό και κριτικάρουν τόσο επικριτικά το σώμα κάποιου άλλου;», αναρωτιέται αντιτιθέμενη στα σύγχρονα στάνταρ που επιτάσσουν στην γυναίκα το πως θα δείχνει "όμορφη".

Γ.Ο