Η Αντέλ έγραψε (ψηφιακή) ιστορία

09.01.2014
Η 25χρονη τραγουδίστρια μπορεί να μην κυκλοφορεί καινούριο υλικό αλλά συνεχίζει να βλέπει το όνομα της στα μουσικά ρεκόρ.

Το 2012 ο δίσκος της "21"ήταν στη λίστα μ’ εκείνους που πούλησαν τα περισσότερα αντίτυπα, πέτυχε δεύτερο ρεκόρ πουλώντας πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα , όλα τα σινγκλ της ακούγονταν πανοτού φτάνοντας τις πρώτες θέσεις των charts παραμένοντας εκεί για πολύ καιρό και το όνομα της ήταν στους υποψηφίους όλων των μουσικών βραβείων.

Η Αντέλ (Adele) τώρα θα σημειώσει άλλο ένα μεγάλο επίτευγμα αφού σύμφωνα με το Nielsen Soundscan , το εν λόγω άλμπουμ ύστερα από τρία χρόνια κυκλοφορίας, είναι το πρώτο στην ιστορία της μουσικής που έφτασε τις τρία εκατομμύρια digital πωλήσεις κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη αλλά μάλλον είναι η φυσική συνέχεια της ανοδικής πορείας της.

Μετά την επιτυχία και του βραβευμένου “Skyfall”, η 25χρονη τραγουδίστρια απολαμβάνει το διάλειμμα από τα στούντιο και στις σκηνές για να επικεντρωθεί στο γιο της και είναι ακόμα άγνωστο πότε θα επιστρέψει. Bέβαια οποιοσδήποτε κι αν ήταν στη θέση της δε θα αγχωνόταν και τόσο για την επιστροφή μετά από όσα έχει ζήσει μέχρι τώρα.

Κ.Π