Μακ Κάρτνεϊ και Σταρ επανενώνουν τους Beatles;

09.01.2014
Τα δύο εναπομείναντα μέλη της τεράστιας μπάντας που λέγεται Beatles δέχθηκαν πρόταση να ανέβουν στη σκηνή μαζί.

50 χρόνια πριν οι Beatles έκαναν μία ιστορική εμφάνιση στο Ed Sullivan Show και τώρα το κανάλι CBS κι οι παραγωγοί του Late show with David Letterman σχεδιάζουν να κάνουν μια μεγάλη συναυλία προς τιμήν τους και προσπαθούν να φέρουν τα εναπομείναντα μέλη της μπάντας στη σκηνή.

Στις 9 Φεβρουαρίου στο Ed Sullivan theatre στη Νέα Υόρκη θα εμφανιστούν γνωστοί καλλιτέχνες όπως οι Αλίσια Κιζ (Alicia Keys), Eurythmics , Τζον Λέντζεντ (John Legend) και Maroon 5 στα πλαίσια του σόου “The Night that changed America”, για να πουν τραγούδια των θρυλικών Σκαθαριών και να μεταδώσουν λίγη από τη τη μαγεία των θρυλικών εμφανίσεων των Σκαθαριών.

Παράλληλα στην εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν (David Letterman) θα αφιερώσουν μία βδομάδα από τις 2 έως τις 6 Φεβρουαρίου στους Beatles και θα φιλοξενήσουν προσωπικότητες που έχουν συνδεθεί με τη μπάντα όπως ο Ντάνι Χάρισον(Dhani Harrison) και Τζούλιαν Λένον (Julian Lennon) κι έγινε πρόταση στους Πολ Μακ Κάρτνεϊ (Paul McCartney) και Ρίγκο Σταρ (Ringo Starr) οι οποίοι θα είναι στους θεατές της συναυλίας, να τραγουδήσουν στις 7 Φεβρουαρίου. Κανένας από τους δύο δεν έχουν απαντήσει ακόμα οπότε είμαστε σε αναμονή ελπίζοντας να πουν το ναι.

Κ.Π