«Σταυρώνει» τους διάσημους

09.01.2014
Ο φακός του βρετανού φωτογράφου Τέρι Ο 'Νιλ (Terry O'Neill) έχει απαθανατίσει τις πιο θρυλικές μορφές της παγκόσμιας σόουμπιζ και όχι μόνο. Πολιτικοί, μουσικοί, ηθοποιοί,τραγουδιστές έχουν στηθεί με υπερηφάνεια μπροστά στην κάμερά του. Κανένας άλλος εν ζωή φωτογράφος δεν έχει στα φιλμ του προσωπικότητες από τον Ουίντσον Τζώρτσιλ έως τον Νέλσον Μαντέλα, από τον Φρανκ Σινάτρα και τον Ελβις Πρίσλεϊ έως την Είμι Γουαινχάουζ, από την Όντρει Χέπμπορν, την Μπριτζίτ Μπαρντό έως την Νικόλ Κιντμαν και όλους τους Τζέιμς Μποντ, από τον Σον Κόνερι έως τον Πιρς Μπρόσναν. Από τις 14 Ιανουαρίου έως την 1η Μαρτίου μερικές από τις πιο διάσημες φωτογραφίες του θα φιλοξενηθούν στο Λονδίνο, στην The Little Black Gallery. Γ.Ο

Ο φακός του βρετανού φωτογράφου Τέρι Ο 'Νιλ (Terry O'Neill) έχει απαθανατίσει τις πιο θρυλικές μορφές της παγκόσμιας σόουμπιζ και όχι μόνο. Πολιτικοί, μουσικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές έχουν στηθεί με υπερηφάνεια μπροστά στην κάμερά του. Κανένας άλλος εν ζωή φωτογράφος δεν έχει στα φιλμ του προσωπικότητες από τον Ουίντσον Τζώρτσιλ έως τον Νέλσον Μαντέλα, από τον Φρανκ Σινάτρα και τον Ελβις Πρίσλεϊ έως την Είμι Γουαινχάουζ, από την Όντρει Χέπμπορν, την Μπριτζίτ Μπαρντό έως την Νικόλ Κιντμαν και όλους τους Τζέιμς Μποντ, από τον Σον Κόνερι έως τον Πιρς Μπρόσναν.

Από τις 14 Ιανουαρίου έως την 1η Μαρτίου μερικές από τις πιο διάσημες φωτογραφίες του θα φιλοξενηθούν στο Λονδίνο, στην The Little Black Gallery.