Εκείνος που πούλησε την ψυχή του στο Διάβολο!

10.01.2014
Ο διεθνώς καταξιωμένος εικονοκλάστης σκηνοθέτης Μιχαήλ Μαρμαρινός καταπιάνεται με το μύθο εκείνου που πούλησε τη ψυχή του στο Διάβολο σε μια περιπετειώδη παράσταση-κατάβαση στην άβυσσο της Επιθυμίας. Τρία χρόνια μετά την τελετή των εγκαινίων της σε δική του σύλληψη και σκηνοθεσία, ο Μιχαήλ Μαρμαρινός επιστρέφει στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης και για πρώτη φορά, καταπιάνεται με τον αρχετυπικό μύθο της νεότερης ευρωπαϊκής σκέψης, τον μύθο του Φάουστ, από τις 15 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2014 (εκτός Δευτέρας & Τρίτης). Δες εικόνες από τις πρόβες! Διάβασε περισσότερα για την παράσταση...

Ο διεθνώς καταξιωμένος εικονοκλάστης σκηνοθέτης Μιχαήλ Μαρμαρινός καταπιάνεται με το μύθο εκείνου που πούλησε τη ψυχή του στο Διάβολο σε μια περιπετειώδη παράσταση-κατάβαση στην άβυσσο της Επιθυμίας.

Τρία χρόνια μετά την τελετή των εγκαινίων της σε δική του σύλληψη και σκηνοθεσία, ο Μιχαήλ Μαρμαρινός επιστρέφει στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης και για πρώτη φορά, καταπιάνεται με τον αρχετυπικό μύθο της νεότερης ευρωπαϊκής σκέψης, τον μύθο του Φάουστ, από τις 15 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2014 (εκτός Δευτέρας & Τρίτης).

Δες εικόνες από τις πρόβες!

Διάβασε περισσότερα για την παράσταση...