Ο Μπίμπερ τους επιτέθηκε με... αυγά!

10.01.2014
Ο 19χρονος έχει μεγάλη κόντρα με τον γείτονα του και στο καινούριο επεισόδιο του σήριαλ που συνεχίζεται είχαμε και φαγητά στις πόρτες.

Πριν λίγο καιρό ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) ο οποίος είναι και πάλι με την Σελένα Γκόμεζ(Selena Gomez), είχε δηλώσει ότι θα αποσυρθεί από τη μουσική για λίγο διάστημα για να ωριμάσει σαν καλλιτέχνης αλλά απ ότι φαίνεται όχι και σαν άνθρωπος γενικότερα.

Επίσης οι σχέσεις του με τους γείτονες του δεν είναι οι καλύτερες κι ειδικά μ ‘έναν συγκεκριμένο ο οποίος έχει καλέσει αρκετές φορές την αστυνομία λόγω της φασαρίας που προκαλεί ο 19χρονος τραγουδιστής είτε γκαζώνοντας με τη Φεράρι του είτε κάνοντας πάρτυ μέχρι το πρωί με τους διάσημους φίλους του.

Ως εκδίκηση, ο Τζάστιν επέλεξε να πετάξει τουλάχιστον 20 αυγά στην πόρτα του και σύμφωνα με το TMZ ακολούθησε άγριος καυγάς μεταξύ τους μόλις ο γείτονας κατάλαβε τι συνέβη με αποτέλεσμα να έρθουν γι άλλη μια φορά οι αστυνομικοί στη γειτονιά. Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα αν υπήρξε κάποια ποινή για τον ποπ σταρ αφού δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα επίσημα αλλά η βεντέτα μάλλον δε θα σταματήσει εδώ.

Κ.Π