Λίγο πορνό, λίγο Πικάσο, τα σκίτσα του Έρωτα

16.01.2014
Λίγο πορνό, λίγο Πικάσο, λίγο ντιζαϊνάτα! Τα εικονιζόμενα σκίτσα έγιναν κατά τη διάρκεια του brain-storming για τη δημιουργία της έκθεσης «Εros» των Beetroot, που φιλοξενείται μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2014 στην γκαλερί a.antonopoulou.art. Η Beetroot Design Group είναι μια ομάδα δημιουργών, που δραστηριοποιούνται κυρίως στο χώρο της οπτικής επικοινωνίας και του δημιουργικού σχεδιασμού. Η ομάδα έχει παρουσιάσει παλαιότερα στη γκαλερί την έκθεση «error» και στο Μουσείο Μπενάκη «Τα τέρατα» της Ελληνικής Μυθολογίας. Η ομάδα βραβεύτηκε στα φετινά Βραβεία Ermis για την καμπάνια αφισών με μοτό του Καβάφη που έχει σχεδιάσει για τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών. Τα σκίτσα «ψαρέψαμε» στο facebook.com/beetrootdesigngroup Χ.Τ.

Λίγο πορνό, λίγο Πικάσο, λίγο ντιζαϊνάτα! Τα εικονιζόμενα σκίτσα έγιναν κατά τη διάρκεια του brain-storming για τη δημιουργία της έκθεσης «Εros» των Beetroot, που φιλοξενείται μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2014 στην γκαλερί a.antonopoulou.art.

Η Beetroot Design Group είναι μια ομάδα δημιουργών, που δραστηριοποιούνται κυρίως στο χώρο της οπτικής επικοινωνίας και του δημιουργικού σχεδιασμού. Η ομάδα έχει παρουσιάσει παλαιότερα στη γκαλερί την έκθεση «error» και στο Μουσείο Μπενάκη «Τα τέρατα» της Ελληνικής Μυθολογίας. Η ομάδα βραβεύτηκε στα φετινά Βραβεία Ermis για την καμπάνια αφισών με μοτό του Καβάφη που έχει σχεδιάσει για τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών.

Τα σκίτσα «ψαρέψαμε» στο facebook.com/beetrootdesigngroup

Χ.Τ.