Εcstasy και γυμνές φωτογραφίες στο κινητό του Μπίμπερ

16.01.2014
Παρόλο που βουηξε το Χόλιγουντ για την κοκαϊνη στο σπίτι του Τζάστιν Μπίμπερ, τα νεότερα θέλουν τον τραγουδιστή να μην εχει καμία σχέση με αυτή!

Πριν λίγες ώρες οι ειδήσεις που κυκλοφόρησαν μίλησαν για Ecstasy ή Xanax διαψεύδοντας τις φήμες περί κοκαϊνης, ενώ οι Αρχές έσπευσαν να δηλώσουν ότι ο Τζάστιν δεν έχει καμία σχέση με την ουσία που βρέθηκε στο σπίτι του!

Οι λεπτομέρειες παραμένουν 'θολές' καθώς ο ίδιος έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές στο παρελθόν να κάνει χρήση μαριχουάνας, και παρόλο που οι Αρχές θέλουν να καθαρίσουν το όνομά του, ο κόσμος εμφανίζεται δύσπιστος.

Κρατήθηκε το τηλέφωνό του για έρευνα και ανάγνωση των μηνυμάτων, με σκοπό την αποκάλυψη των συνηθειών του και δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει κάποια σχετική ανακοίνωση.

Το ένταλμα για την έρευνα στο σπιτι του δόθηκε μετά το περιστατικό με τα αβγά που πέταξε στους γείτονες και στα πλάισια της έρευνας αυτης ανακαλύφθηκε η ύποπτη ουσία.

Ο Μπίμπερ μετά από όλα αυτά, συνεργάζεται με τις Αρχές, οπως αποκαλυπτει το E! News. "Επίσης προχωρά και συγκεντρώνεται στη μουσική του" αναφέρει το ρεπορτάζ.

*Το ΤΜΖ αναφέρει πως για το μόνο που ανησυχεί ο νεαρός ποπσταρ είναι γιατί στο κινητό του έχει πολλές γυμνές φωτογραφίες...

Ε.Σ.