Γρήγορες και καυτές μας κάνουν την ζωή... ποδήλατο

17.01.2014
Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού λάτρεις της ποδηλασίας, καθώς το ετήσιο ημερολόγιο Cyclepassion συνεχίζει και φέτος την καθιερωμένη του παράδοση. Το καυτό ημερολόγιο εκδίδεται για όγδοη χρονιά περιλαμβάνει φωτογραφίες από τις πιο όμορφες γυναικείες παρουσίες του mountain bike, του ποδηλάτου πίστας (track riders) και της ποδηλασίας δρόμου (road racing). Μετά από 8 χρόνια παρουσίας πολλοί είναι εκείνοι που το θεωρούν φτηνό , αλλά έχει και χιλιάδες θαυμαστές που το λατρεύουν λόγω των προκλητικών φωτογραφιών των κοριτσιών. Μπορεί η εν λόγω προσπάθεια να έχει πολλούς επικριτές εξαιτίας των πολύ προκλητικών φωτογραφιών που παρουσιάζονται, ωστόσο οι εκδότες του Cyclepassion δηλώνουν ότι σκοπός τους είναι να αναδείξουν την ομορφιά, τη δύναμη και τη θηλυκότητα των κορυφαίων αθλητριών του κόσμου στο χώρο της ποδηλασίας . Έτσι, για όσους θεωρούν ότι δεν θα έχει και τίποτα το ιδιαίτερο να τους προσφέρει αυτό το ημερολόγιο, καλύτερα ας ρίξουν μια ματιά στις φώτο των κοριτσιών και ας ..αναθεωρήσουν με την ησυχία τους . Μπορεί η φύση και ο εξοπλισμός του αθλήματος να μην αναδεικνύει τα προσόντα των κοριτσιών, αλλά όπως θα διαπιστώσετε αυτά υπάρχουν σε υπερθετικό βαθμό. Γ.Οικονόμου

Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού λάτρεις της ποδηλασίας, καθώς το ετήσιο ημερολόγιο Cyclepassion συνεχίζει και φέτος την καθιερωμένη του παράδοση.

Το καυτό ημερολόγιο εκδίδεται για όγδοη χρονιά περιλαμβάνει φωτογραφίες από τις πιο όμορφες γυναικείες παρουσίες του mountain bike, του ποδηλάτου πίστας (track riders) και της ποδηλασίας δρόμου (road racing).

Μετά από 8 χρόνια παρουσίας πολλοί είναι εκείνοι που το θεωρούν φτηνό , αλλά έχει και χιλιάδες θαυμαστές που το λατρεύουν λόγω των προκλητικών φωτογραφιών των κοριτσιών.

Μπορεί η εν λόγω προσπάθεια να έχει πολλούς επικριτές εξαιτίας των πολύ προκλητικών φωτογραφιών που παρουσιάζονται, ωστόσο οι εκδότες του Cyclepassion δηλώνουν ότι σκοπός τους είναι να αναδείξουν την ομορφιά, τη δύναμη και τη θηλυκότητα των κορυφαίων αθλητριών του κόσμου στο χώρο της ποδηλασίας .

Έτσι, για όσους θεωρούν ότι δεν θα έχει και τίποτα το ιδιαίτερο να τους προσφέρει αυτό το ημερολόγιο, καλύτερα ας ρίξουν μια ματιά στις φώτο των κοριτσιών και ας ..αναθεωρήσουν με την ησυχία τους . Μπορεί η φύση και ο εξοπλισμός του αθλήματος να μην αναδεικνύει τα προσόντα των κοριτσιών, αλλά όπως θα διαπιστώσετε αυτά υπάρχουν σε υπερθετικό βαθμό.

Γ.Οικονόμου