Χαμός με το ρατσιστικό σχόλιο της Μαντόνα!

20.01.2014
Η 55χρονη τραγουδίστρια έκανε πάλι το ιντερνετικό θαύμα της και μπήκα γι άλλη μια φορά στη μαύρη λίστα.

Δεν είναι κάτι καινούριο ότι η Μαντόνα (Madonna) προσπαθεί απεγνωσμένα να τραβήξει την προσοχή των μικρότερων ηλικιών με εντελώς λάθος τρόπους βγάζοντας τον πιο γελοίο εαυτό της. Το πρόβλημα είναι πως τώρα δέχονται και τα παιδιά της τις συνέπειες.

Το τελευταίο της κατόρθωμα είναι μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram με τον 13χρονο γιο της Ρόκο (Rocco) να κάνει μαθημα μποξ γράφοντας στη λεζάντα «Κανείς δεν τα βάζει με τον Dirty Soap! Η Μαμά λέει να τους βγάλεις νοκ αουτ! #disnigga» και όπως ήταν αναμενόμενο δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια για το άστοχο hashtag.

«Υπάρχουν οι haters. Υπάρχουν και άνθρωποι που προσβάλονται όπως εγώ που ανήκω στην ίδια φιλή με τον υιοθετημένο Αφρικανό γιο σου. Ο λογαριασμός σου είναι ανοιχτός. Ξέρω ότι είσαι αρκετή έξυπνη για να ξέρεις ότι αυτή η λέξη είναι προσβλητική.. Έχω απογοητευτεί. Σε αγαπούσα αλλά υπάρχουν και όρια.» έγραψε κάποιος από κάτω και μας εκφράζει απόλυτα.

Μετά από λίγο έγινε ακόμα πιο προκλητική σβήνοντας τη φωτογραφία και την ανέβασε ξανά με διαφορετική λεζάντα όπου αναφέρει να την αφήσουν ήσυχη όλοι οι haters κάνοντας φυσικά χειρότερα τα πράγματα.

Update: Η 55χρονη τραγουδίστρια ζήτησε συγνώμη μέσω μιας ανακοίνωσης στο AP απ' όσους προσβλήθηκαν από το ποστ της υποστηρίζοντας πως δεν είχε καμία τέτοια πρόθεση. "Συγχωρέστε με αν προσέβαλα κάποιον με τη συγκεκριμένη λέξη στο Instagram. Δεν είμαι ρατσίστρια και δεν υπαρασπίζομαι σε καμία περίπτωση τη χρήση αυτή της λέξης. Kαταλαβαίνω ότι είναι μία προβοκατόρικη λέξη και ζητάω συγνώμη αν έδωσα στον κόσμο λανθασμένη εντύπωση."

Κ.Π