Αγάλματα σοκ από σιλικόνη και τρίχες αλόγου

21.01.2014
Όποιος έχει δει από κοντά έστω και ένα έργο του Αυστραλού γλύπτη Σαμ Τζινκς (Sam Jinks) έχει νιώσει σίγουρα δέος μπροστά στα ανθρωπόμορφα αγάλματα από σιλικόνη, έτοιμα να ζωντανέψουν και να μιλήσουν ανά πάσα στιγμή! Ο Σαμ Τζινκς ζει στη Μελβούρνη και δημιουργεί υπερ-ρεαλιστικά αγάλματα με μια ιδιαίτερη τεχνική χρησιμοποιώντας σιλικόνη και τρίχες αλόγου. Με σπουδές στην κινηματογραφία και τα οπτικά εφέ έχει γίνει πασίγνωστος τα τελευταία 5 χρόνια, ενώ τα έργα του φιλοξενούνται στις μεγαλύτερες γκαλερί του κόσμου. Στα ατού της τέχνης του είναι η απόκοσμη χρήση των αναλογιών του σώματος και η απόλυτη πιστότητα του δέρματος, των πόρων, ακόμα και της τριχοφυΐας. Περισσότερα στο www.samjinks.com Χ.Τ.

Όποιος έχει δει από κοντά έστω και ένα έργο του Αυστραλού γλύπτη Σαμ Τζινκς (Sam Jinks) έχει νιώσει σίγουρα δέος μπροστά στα ανθρωπόμορφα αγάλματα από σιλικόνη, έτοιμα να ζωντανέψουν και να μιλήσουν ανά πάσα στιγμή!

Ο Σαμ Τζινκς ζει στη Μελβούρνη και δημιουργεί υπερ-ρεαλιστικά αγάλματα με μια ιδιαίτερη τεχνική χρησιμοποιώντας σιλικόνη και τρίχες αλόγου. Με σπουδές στην κινηματογραφία και τα οπτικά εφέ έχει γίνει πασίγνωστος τα τελευταία 5 χρόνια, ενώ τα έργα του φιλοξενούνται στις μεγαλύτερες γκαλερί του κόσμου. Στα ατού της τέχνης του είναι η απόκοσμη χρήση των αναλογιών του σώματος και η απόλυτη πιστότητα του δέρματος, των πόρων, ακόμα και της τριχοφυΐας.

Περισσότερα στο www.samjinks.com

Χ.Τ.