Ποιοι θα τραγουδήσουν στα φετινά Grammy

21.01.2014
Πολλοί γνωστοί θα αρπάξουν τα μικρόφωνα και κάποιοι θα εμφανιστούν μαζί για πρώτη φορά.

Τα φετινά βραβεία Grammy που θα πραγματοποιηθούν στις 26 Ιανουαρίου, έχουν πολλές εκπλήξεις και τις αποκαλύπτουν όλες σιγά σιγά αυτές τις μέρες και σήμερα το Spin ανακοίνωσε την καλύτερη.

Οι Νine Inch Nails και οι Queens of the Stone Age θα εμφανιστούν στη σκηνή μαζί με ττον Ντέιβ Γκρολ (Dave Grohl) και guest τον κιθαρίστα και τραγουδιστή των Fleetwood Mac, Λιντσεϊ Μπάκινχαμ (Lindsey Buckingham)και είναι ίσως το πιο ωραίο νέο σήμερα.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένο. Είναι το καλύτερο μας να μπορούμε να ροκάρουμε στην τελετή και να έχουμε αυτούς τους καλλιτέχνες μαζί στη σκηνή σε μία εμφάνιση που όταν τελειώσει θα είναι μία απ’ αυτές τις Grammy στιγμές για την οποία θα μιλάει ο κόσμος για πολύ καιρό.» δήλωσε ο παραγωγός της διοργάνωσης Κεν Ελριχ (Ken Elrich).

Ο συνδετικός κρίκος όλων είναι ο δαιμόνιος Γκρολ ο οποίος έχει παίξει και με τα δύο συγκροτήματα (στα άλμπουμ ” Wild Teeth” και “Songs for the Deaf” και) κι έχει κερδίσει 13 χρυσα γραμμόφωνο και φέτος είναι υποψήφιος με το μουσικό ντοκιμαντέρ του Sound City.

Οι υπόλοιποι που θα τραγουδήσουν live είναι οι Πολ Μακ Κάρτνεϊ (Paul Mc Cartney) και Ριγκο Σταρ (Ringo Starr) που θα παραλάβουν το τιμητικό βραβείο για τη συνολική προσφορά των Beatles στη μουσική,Τζέι Ζ (Jay Z) με τη Μπιγονσέ (Beyonce),Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift),Τζον Λεντζεντ (John Legend), Macklemore & Ryan Lewis.

Επίσης οι Daft Punk, Στίβι Γουόντερ (Stevie Wonder), Κέντρικ Λαμάρ (Kendrick Lamar με Imagine Dragons, Lorde, Metallica με τον πιανίστα Lang Lang, Κέιτι Πέρι (Katy Perry), Pink με τον Nate Ruess των Fun, Ρόμπιν Θικ (Robin Thicke) με τους Chicago, Κιθ Ερμπαν (Keith Urban) Κέισι Μασγρέιβς (Κacey Musgraves) και Σαρα Μπαρειλς (Sara Bareilles).

Κ.Π