Στη φυλακή ο Μπίμπερ;

23.01.2014
Ο 19χρονος ποπ σταρ κινδυνεύει να μπει στο κελί 33.

Εδώ και πολύ καιρό δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα για τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) αλλά πλέον η κατάσταση έχει σοβαρέψει και δύσκολα θα επανέλθει. Λίγες μέρες πριν λέγαμε πως για να εκδικηθεί το γείτονα του που έχει κάνει καλέσει πολλές φορές στην αστυνομία γιατί ο 19χρονος ποπ σταρ τους ενοχλούσε, του πέταξε αυγά στο σπίτι του προκαλώντας ζημιά 20.000δολαρίων.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί μπήκαν σπίτι του και ανακάλυψαν πως υπήρχαν μεγάλες ποσότητες κοκαίνης, συνέλαβαν τον φίλο του Lil Za ο οποίος έμενε μαζί του για κατοχή ναρκωτικών ενώ αποκαλύφθηκε πως ο Τζάστιν είναι εθισμένος στο σιρόπι «sizzurp», που αποτελείται από κοδεϊνη και προμεθαζίνη αναμεμειγμένη με Sprite.

Την ώρα που η μητέρα του και ο μάνατζερ του επιμένουν να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης, o Μπίμπερ συνεχίζει τις καταχρήσεις και τα μεθύσια και ανακοινώθηκε σήμερα πως συνελήφθη στο Μαϊάμι να οδηγά υπό την επήρεια ουσιών και για διακίνηση ναρκωτικών ύστερα από ένα άγριο ξενύχτι σε γνωστό κλαμπ και αυτή τη στιγμή είναι υπό κράτηση.

«Ο επόμενος σταθμός του θα είναι η φυλακή όπου θα παραμείνει προσωρινά και θα ορισθεί το ποσό της εγγύησης» ανέφεραν οι αρχές και περιμένουμε τα νεότερα (κι εμείς οι haters).

Κ.Π