Οι γονείς "τα πήραν" με την ακατάλληλη Μπιγιονσέ!

27.01.2014
Κόκκινη κάρτα από τους γονείς τηλεθεατές στην κυρία Κάρτερ.

Όταν σχολιάζαμε τα γελοία twerkings της Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) σ’ όποια σκηνή έχει βρεθεί, λέγαμε πως η μόνη που κρατάει μια ισορροπία στις εμφανίσεις της κι έχει ένα class παραπάνω είναι η Μπιγιονσέ (Beyonce) μέχρι που ήρθαν τα Grammy μαζί με την απογοήτευση.

Η 32χρονη τραγουδίστρια τραγούδησε live το «Drunk In Love» μαζί με τον Τζέι Ζ (Jay Z) φορώντας ένα αποκαλυπτικό στρινγκ κορμάκι σε μία εμφάνιση που προκάλεσε μεγάλες ζημιές στον ανδρικό πληθυσμό και στον σύζυγο που δεν πήρε τα χέρια του από πάνω της. Δεν ξέρουμε αν έχει επηρεαστεί από τη γενικότερη υστερία με τις προκλητικές εμφανίσεις αλλά από τη στιγμή που έβγαλε τον καινούριο της ομώνυμο δίσκο όχι μόνο φοράει τα απαραίτητα αλλά ο τρόπος που χορεύει δεν απέχιε και πολύ από εκείνον της Μάιλι και της Ριάνα (Rihanna).

Οι περισσότεροι γονείς που παρακολούθησαν χθες την 56η απονομή των Grammy δεν ήταν καθόλου επιεικείς μαζί της γεμίζοντας το twitter με παράπονα και αρνητικά σχόλια και ορισμένοι τη σύγκριναν με τη Σάιρους που δεν το λες και τιμητικό.


« Ελάτε τώρα! Η Μπιγιονσέ έχει απίστευτη φωνή αλλά τι είναι αυτή η εμφάνιση; Δεν έχει κανένα class. Δείξτε στα παιδιά σας κάτι άλλο.» έγραψε η Κέιτι Σταπ (Katie Stapp), κάποια άλλη έγραψε ότι είναι μία χάλια μέρα όταν τα παιδιά τους δε μπορούν ναδ ουν τα βραβεία ενώ η χρήστης Τερέσα Μπέιλι (Theresa Bailey) σχολίασε «Αλήθεια; Είναι 8.00 κι αυτή η εμφάνιση είναι ακατάλληλη για τα παιδιά. Ευτυχώς τα δικά μου είναι στο κρεβάτι».



Αυτά είναι μόνο τρία από τα tweets που κυκλοφορούσαν στο timeline με hashtags όπως #absurd, #shame on you και κάποιοι απορούσαν πως γίνεται να είναι μητέρα και να εμφανίζεται έτσι στη σκηνή. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από την πλευρά της Queen B αλλά σίγουρα θα κατάλαβε πως ήταν ένα μεγάλο φάουλ αυτή η ιδέα.

Δείτε ολόκληρη την περφορμανς:

Κ.Π