Βρώμικες φωτογραφίες σκανδαλίζουν την Κίνα

29.01.2014
Ερωτικές, βρώμικες, προκλητικές, σκληρές, λυρικές, παραμυθένιες... Όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί έχουν αποδοθεί στις φωτογραφίες του νεαρού αιρετικού Κινέζου φωτογράφου Ρεν Χανγκ (Ren Hang). Ο 26χρονος Χανγκ φωτογραφίζει τους φίλους- μοντέλα του γυμνούς σε διάφορες προκλητικές πόζες που αναδύουν έντονο αισθησιασμό και όπως φαντάζεστε έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές το Κινεζικό κράτος. Σε μία φωτογραφική του έκθεση μάλιστα, η αστυνομία απέσυρε όλες τις φωτογραφίες του και άφησε τα κάδρα του… γυμνά! Αυτήν την περίοδο τα έργα του φιλοξενούνται στην La Nue galerie στο Παρίσι σε μία μεγάλη έκθεση υπό τον τίτλο: “La Chine a Nue” (China at Nue). Γ.Ο

Ερωτικές, βρώμικες, προκλητικές, σκληρές, λυρικές, παραμυθένιες... Όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί έχουν αποδοθεί στις φωτογραφίες του νεαρού αιρετικού Κινέζου φωτογράφου Ρεν Χανγκ (Ren Hang).

Ο 26χρονος Χανγκ φωτογραφίζει τους φίλους- μοντέλα του γυμνούς σε διάφορες προκλητικές πόζες που αναδύουν έντονο αισθησιασμό και όπως φαντάζεστε έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές το Κινεζικό κράτος. Σε μία φωτογραφική του έκθεση μάλιστα, η αστυνομία απέσυρε όλες τις φωτογραφίες του και άφησε τα κάδρα του… γυμνά!

Αυτήν την περίοδο τα έργα του φιλοξενούνται στην La Nue galerie στο Παρίσι σε μία μεγάλη έκθεση υπό τον τίτλο: “La Chine a Nue” (China at Nue).