Ο Μonsieur Minimal γίνεται Μοnsieur mon Amour

03.02.2014
Ο Monsieur Minimal μεταμορφώνεται σε Monsieur Mon amour και σαν γνήσιος pop estet τροβαδούρος μας καλεί στο live stage του six dogs για να δοξασουμε τον έρωτα την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου

Ο Monsieur Minimal μεταμορφώνεται σε Monsieur Mon amour και σαν γνήσιος pop estet τροβαδούρος μας καλεί στο live stage του six dogs για να δοξασουμε τον έρωτα την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου οπου μαζί με την εξαμελή του μπάντα θα υμνήσει τον έρωτα μέσα από την δική του αισθητική σε ένα άκρως αισθησιακό live γεμάτο bittersweet μελωδίες .

Monsieur Minimal Band Monsieur Minimal:
φωνή, κιθάρα, Πέτρος Σταμέλος : μπάσο,
φωνή Κωστας Λαγος: κιθαρα
Γρηγόρης Φλεμετάκης: τύμπανα
Μυρτώ Τικοφ : πλήκτρα, φωνητικά
Βαγκελης Κατσαρέλης : Tρομπετα
Άκης Πασχαλάκης: Ηχοληψία Monsieur

H μουσική του Monsieur Minimal χαρακτηρίζεται απο indie pop , uplift στοιχεία χωρις να λειπουν οι electronica πινελιές και οι ταξιδιάρικες μελωδίες . Με 3 πολυπετυχημένα άλμπουμ στην διάθεση του, με άριστες κριτικές και live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό , με συμμετοχή σε μουσικές συλλογές του εξωτερικού και με μεγάλη παρουσία σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές playlist , ο Μοnsieur Minimal έχει κερδίσει επάξια τα τελευταία 7 χρόνια μια αξιοσημείωτη μουσική αναγνώριση και τον τίτλο του pop estet .

Tο debut άλμπουμ του με τίτλο ''Lollipop'' κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2008 από την The Sound Of Everything και ήταν ένας δίσκος με 11 διαφορετικά ,μεταξύ τους, hit singles . Τον Απριλίου 2010 ο Monsieur Minimal μεταμορφώνεται σε Μεσιέ Μινιμάλ και κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο "Παστα Φλώρα" αποκλειστικά με ελληνικό στίχο και με συμμετοχή της Δήμητρας Γαλάνη στο «Μια Ζωή» κερδίζοντας μεγάλη δημοσιότητα στην Ελλάδα μέσα από το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου.

Νοέμβριο του 2012 επιστρέφει με ενα διπλο album έκπληξητου με τον τίτλο "Minimal to Maximal" που κυκλοφόρησε τον από την The sound of Everything και την Universal Music και το οποίο αποτέλεσε ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και φιλόδοξα album της ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής του οποίου η πρώτη έκδοση εξαντλήθηκε μέσα σε ένα μήνα και η δεύτερη λίγους μήνες μετά.

Το τελευταίο single και music video με τίτλο "Summer Lovers" του Monsieur Minimal ,με ξεκάθαρες 80's romance επιρροές , κυκλοφόρησε ανεξάρτητα τον Ιούνιο του 2013 και αποτελεί προάγγελο για τα νέα μουσικά βήματα του καλλιτέχνη στο μέλλον .

Info
Που:Six Dogs, Αβραμιώτου 6-8

Πότε: Παρασκευη 14 Φεβρουαριου

Doors open: 21:00

Εισοδος 7e