Χαμός με την εμφάνιση- κονσέρβα των Peppers

05.02.2014
Τελικά έπαιξε κάποιος ζωντανά;

Tο σόου του Μπρούνο Μαρς (Bruno Mars) στο Super Bowl μπορεί να έσπασε το ρεκόρ τηλεθέασης για τη διοργάνωση μαζεύοντας 115, 3 εκατομμύρια θεατές αλλά γέμισε αρνητικά σχόλια εξαιτίας της εμφάνισης-κόνσέρβα των καλεσμένων του Red Hot Chili Peppers.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο στάδιο MetLife ο κιθαρίστας Τζο Μποναμάσα(Hoe Bonamassa) έγραψε « Flea… όλοι το ξέρουμε αλλά τουλάχιστον προσπάθησε να σπάσεις και λίγο πλάκα» ενώ ο συνάδελφος του και πρώην μέλος των Living Color, Βερμον Ριντ (Vermon Reid) σχολίασε πως η κιθάρα του Τζος Κλινγκχοφερ (Josh Josh Klinghoffer) δεν ήταν συνδεδεμένη πουθενά ποστάροντας και το βίντεο.

Στη συνέχεια ακολούθησαν πολλά άσχημα σχόλια για την επιλογή της μπάντας να μην παίξουν ζωντανά σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός, πως ήταν πασιφανή η προσποίηση τους και η απάντηση ήρθε από τον Flea μ ένα κείμενο στο επίσημο site τους τονίζοντας ότι ο Άντονι(Anthony) τραγούδησε ζωντανά.

«Οι διοργανωτές δε μας άφησαν άλλη επιλογή και μετά από αρκετή σκέψη αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στο event. Οπότε όταν μας είπαν το κόνσεπτ της συναυλίας επικρατούσε ένα μπέρδεμα μεταξύ μας και τελικά αποφασίσαμε ότι ήταν μια σουρεάλ εμπειρία και μία μοναδική, τρελή ευκαιρία να το κάνουμε. Συμφωνήσαμε να τραγουδήσει ο Άντονι live κι εμείς να μεταδώσουμε το τρελό κλίμα της συναυλίας και φυσικά παίξαμε από την πρώτη μέχρι την τελευταία νότα στην προηχογραφημένη εκδοχή του τραγουδιού.» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κ.Π