Σε κλινική αποτοξίνωσης η Γκόμεζ!

05.02.2014
Η 21χρονη τραγουδίστρια δεν άντεξε τις απαιτήσεις του φορτωμένου προγράμματο της και αποφάσισε να ζητήσει ιατρική βοήθεια.

Απ’ ότι φαίνεται όλοι οι νέοι ποπ σταρ θα καταλήξουν στο ίδιο μέρος. Ύστερα από τα τελευταία κατορθώματα του Τζάστιν Μπίμπερ(Justin Bieber) ο οποίος φτάνει όλο και πιο κοντά στον πάτο, ήρθε η σειρά της πρώην του Σελένα Γκόμεζ(Selena Gomez) να πάρει το δρόμο της κατάρρευσης.

Τον περασμένο Δεκέμβριο η 21χρονη τραγουδίστρια είχε δηλώσει πως ακυρώνει όσες συναυλίες είχαν μείνει στο πρόγραμμα της περιοδείας της γιατί ήθελε να βρει τον εαυτό της και να ωριμάσει σαν καλλίτεχνις χωρίς άλλες λεπτομέρειες.

Σήμερα αποκαλύφθηκε πως πριν ένα μήνα είχε μπει στην κλινική αποτοξίνωσης Dawn at The Meadows στην Αριζόνα όπου νοσηλεύτηκε για δύο εβδομάδες αλλά όχι εξαιτίας της εξάρτησης της από ουσίες.

Η συγκεκριμένη κλινική ειδικεύεται στη θεραπεία ψυχολογικών τραυμάτων νέων ανθρώπων από 18 έως 26 χρονών και σύμφωνα με κάποια ανώνυμη πηγή που μίλησε στο Radar, η Γκόμεζ αποφάσισε να πάει ύστερα από μεγάλη ψυχολογική εξάντληση.

«Ήταν εξαντλημένη.Οι φίλοι και η οικογένεια της είχαν ανησυχήσει τρομερά πως η Σελένα έχει σοβαρό πρόβλημα. Πολλοί κοντινοί της άνθρωποι ήθελαν να τη βοηθήσουν και την ενθάρρυναν να ζητήσει ιατρική βοήθεια. Η Σελένα είναι αρκετά έξυπνη ώστε να καταλάβει ότι πρέπει να βρει ξανά τον έλεγχο της ζωής της. Έφτασε σ ένα σημείο όπου χρειαζόταν να φύγει από το Λος Άντζελες και την πίεση του Χόλιγουντ όπως επίσης και να ξεκόψει απ' όσους ήταν κακή επιρροή για εκείνη.» ανέφερε η πηγή.

K.Π