Η φούντα του Μπίμπερ φλόμωσε και το πιλοτήριο!

06.02.2014
O 19χρονος ποπ σταρ γέμισε καπνούς το πιλοτήριο.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ(Justin Bieber) δε σταματάει να δημιουργεί προβλήματα αλλά ευτυχώς για εκείνον και δυστυχώς για κάποιους άλλους πάντα τη γλιτώνει δίνοντας λίγα χρήματα παραπάνω.

Μπορεί να μην κατέληξε στη φυλακή και να τον απάλλαξαν από την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών αλλά συνεχίζει να είναι εξαρτημένος σε τέτοιο σημείο που στην τελευταία του πτήση με το ιδιωτικό τζετ με προορισμό τη Νέα Υόρκη και το Super Bowl, οι πιλότοι έφτασαν στα όρια τους με την προκλητική συμπεριφορά του.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους ο 19χρονος τραγουδιστής και ο πατέρας του κάπνιζαν μαριχουάνα καθ όλη τη διάρκεια τα πτήσης χωρίς να δίνουν σημασία στις συνεχόμενες προειδοποιήσεις για τον καπνό στο χώρο και οι πιλότοι αναγκάστηκαν να φορέσουν μάσκες οξυγόνου.

Όταν προσγειώθηκαν στο Teterboro, ένα μικρό αεροδρόμιο στο New Jersey, τους περίμεναν πράκτορες από την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών και αστυνομικοί οι οποίοι έλεγξαν το αεροπλάνο το οποίο μύριζε ακόμα αλλά δεν βρήκα αποδεικτικό στοιχείο.

Μία από τις αεροσυνοδούς η οποία ήταν σε απελπιστική κατάσταση δήλωσε στις αρχές πως ο ποπ σταρ και η ομάδα του της συμπεριφέρθηκαν απαίσια και δεν πρόκειται να ταξιδέψει ποτέ ξανά μαζί τους.

K.Π