Τι είπε η Λίλι Άλεν κι έπεσαν όλοι να τη φάνε;

10.03.2014
Η 30χρονη τραγουδίστρια έπεσε θύμα παρεξήγησης.

Η Λίλι Άλεν (Lily Allen) δεν είναι κλασσική περίπτωση ποπ σταρ που συμβιβάζεται με τη μουσική βιομηχανία και δε φοβάται να αποχωρεί για να κάνει άλλα πράγματα όπως κι έκανε το 2009 για να αφοσιωθεί στην οικογένεια της.

Τώρα που επέστρεψε, άρχισαν οι παρεξηγήσεις. Κυκλοφόρησαν κάποιες δηλώσεις της από την πρόσφατη συνέντευξη της στο Shortlist σχετικά με την ισότητα γυναικών και ανδρών και υποστηρίζει πως ο εχθρός είναι οι γυναίκες και όχι οι άνδρες.

"Φεμινισμός. Τη μισώ αυτή τη λέξη γιατί δεν έχιε πλεόν καμιά υπόσταση. Είμαστε ίσιοι, όλοι είναι ίσοι. Γιατί να γίνεται συζήτηση για τον φεμινισμό; Ποια είναι η ανδρική εκδοχή γι αυτό; Δεν υπάρχει καν λέξη. Πιστεύω ότι οι γυναίκες είναι ο εχθρός. Ξέρω ότι όταν κάθομαι σ’ ένα εστιατόριο και μπαίνει μία πολύ όμορφη και κοκαλιάρα γυναίκα κατευθείαν σκέφτομαι πως εγώ είμαι χοντρή και άσχημη οπότε είμαι πιο πολύ ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι." δήλωσε η 30χρονη τραγουδίστρια και δέχτηκε επίθεση από παντού στα social media.

Τα πράγματα όμως είναι λίγο διαφορετικά. Η Άλεν έγραψε στο twitter πως το περιοδικό παράφρασε τα λόγια της και έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη παρεξήγηση γιατί βγήκε τελείως διαφορετικό νόημα. Απάντησε σε κάποιους πως προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον μυσογυνισμό και τον σεξισμό σε καθημερινή βάση και πως σε καμία περίπτωση δεν ήταν δικά της λόγια αυτά και πως το περιοδικό τα γ****** όλα.

"Χάθηκε το νόημα. Είπα ότι κατα την άποψη μου οι γυναίκες και οι άνδρες είναι ίσοι και είμαστε όλοι άνθρωποι Επίσης ανέφερα ότι δε χρειάζεται να συζητάμε για τον φεμινισμό γιατί ο σεξισμός δεν πρέπει να υφίσταται πια." πρόσθεσε.

Κ.Π