Πρόταση γάμου... με τις ευλογίες του Τζάστιν!

01.04.2014
O 32χρονος τραγουδιστής ενώ βρισκόταν στη σκηνή μόλις κατάλαβε τι γινόταν στην πρώτη σειρά, έκανε ένα ζευγάρι θαυμαστών του διάσημο.

Για κάποιο μυστήριο λόγο ο Τζάστιν Τίμπερλεικ (Justin Timberlake) από τότε που παντρεύτηκε τη Τζέσικα Μπίελ(Jessica Biel) εμπνέει τα ζευγάρια να περνάνε μονόπετρα στις συναυλίες του.

Το Δεκέμβριο κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης του στα πλαίσια της περιοδείας του 20/20, είχε συνεννοηθεί από πριν με κάποιον ερωτοχτυπημένο θαυμαστή του και τον ανέβασε στη σκηνή για να κάνει πρόταση γάμου στην έκπληκτη κοπέλα του γεμίζοντας μέλια το κοινό.

Τώρα στο live του στο Σέφιλντ, ένας φαν του με το όνομα Κρις (Chris) στην πρώτη σειρά, ζήτησε από το κορίτσι του να τον παντρευτεί τραβώντας την προσοχή του 32χρονου τραγουδιστής ο οποίος ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός στο μικρόφωνο.

Στη συνέχεια τους έβγαλε φωτογραφία και λίγες ώρες με τα τη συναυλία την ανέβασε στο Instagram γράφοντας «“Oh…And shout out to Chris & Serina, who got engaged during the show in Sheffield last night,”. Και στα δικά σας.

Κ.Π