Οι πιο ακραίες πλαστικές που έχεις δει ποτέ

02.04.2014
Μοντέλα που έχουν υποστεί ακραίες πλαστικές επεμβάσεις βρίσκονται στο φωτογραφικό λεύκωμα του Φίλιπ Τολεδάνο (Phillip Toledano) με τίτλο «A New Kind of Beauty». Οι φωτογραφίες που εμπεριέχονται στην έκδοση είναι πραγματικά σοκαριστικές, αλλά και εξόχως περίεργες και ασυνήθιστες, καθώς οι άνθρωποι που έχουν υποστεί στις αισθητικές αυτές επεμβάσεις ποζάρουν αποπνέοντας μία τρομερή αυτοπεποίθηση πως και δυνατοί και πανέμορφοι είναι. Τελικά, το βιβλίο αυτό πραγματικά «υπακούει» στον τίτλο του και μας προτείνει ένα νέο είδος ομορφιάς, αλλά και ενδιαφέρουσας αισθητικής. Ο Τολεδάνο απαθανάτισε τα μοντέλα του όχι κάτω από γκλαμουράτα φώτα, αλλά σε πιο σκοτεινές λήψεις με απώτερο σκοπό να κάνει μία αναφορά στην αισθητική του 16ου αιώνα και πιο συγκεκριμένα του Χανς Χόλμπεϊν (Hans Holbein), αλλά και στα υπέροχα Ελληνικά και Ρωμαϊκά γλυπτά. Σε ένα βαθμό αυτό ίσως ισχύει καθώς τα μοντέλα ποζάρουν στωικά και αποπνέουν έναν εσωτερικό δυναμισμό και ομορφιά.

Μοντέλα που έχουν υποστεί ακραίες πλαστικές επεμβάσεις βρίσκονται στο φωτογραφικό λεύκωμα του Φίλιπ Τολεδάνο (Phillip Toledano) με τίτλο «A New Kind of Beauty».

Οι φωτογραφίες που εμπεριέχονται στην έκδοση είναι πραγματικά σοκαριστικές, αλλά και εξόχως περίεργες και ασυνήθιστες, καθώς οι άνθρωποι που έχουν υποστεί στις αισθητικές αυτές επεμβάσεις ποζάρουν αποπνέοντας μία τρομερή αυτοπεποίθηση πως και δυνατοί και πανέμορφοι είναι. Τελικά, το βιβλίο αυτό πραγματικά «υπακούει» στον τίτλο του και μας προτείνει ένα νέο είδος ομορφιάς, αλλά και ενδιαφέρουσας αισθητικής. Ο Τολεδάνο απαθανάτισε τα μοντέλα του όχι κάτω από γκλαμουράτα φώτα, αλλά σε πιο σκοτεινές λήψεις με απώτερο σκοπό να κάνει μία αναφορά στην αισθητική του 16ου αιώνα και πιο συγκεκριμένα του Χανς Χόλμπεϊν (Hans Holbein), αλλά και στα υπέροχα Ελληνικά και Ρωμαϊκά γλυπτά.

Σε ένα βαθμό αυτό ίσως ισχύει καθώς τα μοντέλα ποζάρουν στωικά και αποπνέουν έναν εσωτερικό δυναμισμό και ομορφιά.