Τρεις τελευταίες παραστάσεις για το Xana Zoo

14.04.2014
H επιτυχημένη, δημοφιλής παράσταση του Μάνου Βαφειάδη, σε σκηνοθεσία Κώστα Καπετανίδη ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της.

Με τη συμπλήρωση του τρίτου κύκλου εμφανίσεων των Xana Zoo στο Xana Zoo Kids Club, η χαρούμενη παρέα, αποχαιρετά το αγαπημένο μας στέκι στην Ιερά Οδό 11, και μας περιμένει όλους, σε αυτές τις τρεις τελευταίες και μοναδικές παραστάσεις.

Έμειναν ΜΟΝΟ τρεις μόνο Κυριακές, 13 και 27 Απριλίου και 4 Μαΐου, πριν ξεκινήσει η περιοδεία των Xana Zoo - που σύντομα θα ανακοινωθεί - και θα ταξιδέψει τους αγαπημένους μας ήρωες σε όλη την Ελλάδα!

"Σε μια χώρα μαγική, Πέρα από τη Λογική"ο θαυμαστός καινούριος κόσμος του Μάνου Βαφειάδη μάς περιμένει στον υπέροχο, φωτεινό, πολύχρωμο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Xana Zoo Kids Club με θέα την Ακρόπολη! Η Τερέζα, ο Βασίλης, η Μαρία, ο Άρης και η Μάρδη μαζί με τον "Φαταούλα", τη "Φαταούλενα", τον "Αστακό", το "Βάτραχο", την "Καραβίδα" και τους καινούργιους, φανταστικούς ήρωες της "Χοραλίας", τον "Τρυποκάρυδο", την κακιά "Μούργα" θα μας ξεσηκώσουν με πρωτότυπους διαλόγους και χορογραφίες.

Το Xana Zoo Kids Club βρίσκεται εκεί που χτυπά η καρδιά της πόλης, στο Γκάζι, σε έναν από τους καλύτερους χώρους των Αθηνών, με την πιο εξελιγμένη υλικοτεχνική υποδομή τελευταίας τεχνολογίας και μια τεράστια Led γιγαντοοθόνη.

Με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας είτε ακόμη και με το σχολείο σας (αρκεί να έρθετε σε επικοινωνία με το αντίστοιχο τμήμα εκδηλώσεων). Και μην ξεχνάτε ότι στο Xana Zoo Kids Club μπορείτε να γιορτάσετε τα γενέθλια των αγαπημένων σας και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί, στους εορτάζοντες, το Happy Birthday!

Και όσο τα παιδιά χορεύουν και τραγουδούν οι παρέες των μεγαλύτερων φίλων των Xana Zoo, μαμάδες, μπαμπάδες, παππούδες, γιαγιάδες, μπορούν να χαλαρώσουν στον χώρο του Club με τα άνετα καθίσματα και τους αναπαυτικούς καναπέδες και, όταν ο καιρός το επιτρέπει, ανοίγουμε και το υπέροχο μπαλκόνι μας, με θέα την Ακρόπολη.

Το Xana Zoo Κids club, είναι μια πλήρης πρόταση εξόδου για εσάς και τους λιλιπούτιους αγαπημένους σας. Στη διάρκεια του τρίωρου προγράμματος τα παιδιά μπορούν να χορέψουν, να τραγουδήσουν, να παίξουν, να ζωγραφίσουν και όλοι μαζί να απολαύσετε τις ζεστές και κρύες νοστιμολιχουδιές και σνακς, με τον καφέ ή το αναψυκτικό σας.

Η παράσταση των Xana Zoo, του Μάνου Βαφειάδη, σε σκηνοθεσία του Κώστα Καπετανίδη, περιλαμβάνει (εκτός από τις μεγάλες επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε) και τα νέα τραγούδια της Χοραλίας, του πολύχρωμου κόσμου που δημιούργησε ο Μάνος Βαφειάδης. Η Χοραλία, κυκλοφορεί από την Heaven.

Info:

Xana Zoo - Kids Club
Μάνου Βαφειάδη
Iερά Οδός 11 Γκάζι
Τηλ: 213 0185 050

3 Τελευταίες Παραστάσεις:
Κυριακή 13 Απριλίου
Κυριακή 27 Απριλίου
& Κυριακή 4 Μαΐου
στις 12:00

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση 10 ευρώ
Ταμείο 12 ευρώ
Ειδική προσφορά για ανέργους 8 ευρώ

Ομαδική προσφορά και στην προπώληση και στο ταμείο
στα 5 εισιτήρια το 1 δωρεάν

Τηλεφωνικές κρατήσεις: 213 0185 050

Προπώληση εισιτηρίων
www.tickethour.gr
www.viva.gr
Καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στα Easy Pay Τράπεζα Πειραιώς

Εύκολη πρόσβαση με το μετρό
Σταθμός ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

https://www.facebook.com/XanaZooKidsClub