Αποσύρονται οι AC DC;

15.04.2014
Δεν είναι τόσο καλά τα νέα που ακούγονται για την αγαπημένη ροκ μπάντα.

Έχει ξεκινήσει να κυκλοφορεί μια φήμη για τους AC DC που ελπίζουμε να μην ισχύει γιατί τα νέα δεν είναι πολύ καλά. Ο αυστραλιανός ραδιοφωνικός σταθμός 6PR ανακοίνωσε πως σ’ ένα ανώνυμο e-mail που έλαβε η κατάσταση της υγείας ενός από τα μέλη της μπάντας είναι άσχημη και είναι πολύ πιθανό να αποσυρθούν.

“Έχω γνωριμίες στην Ευρώπη που είναι στο περιβάλλον των AC DC. Έχω μάθει από έγκυρη πηγή πως ένας από το συγκρότημα είναι άρρωστο κι έχει επιστρέψει στην Αυστραλία στην οικογένεια της. Τα υπόλοιπα μέλη έχουν συμφωνήσει πως όποιος αποχωρήσει από το γκρουπ, δε θα αντικατασταθεί.” αναφέρει ο φερόμενος ως Thunderstruck.

Ο παραγωγός Πίτερ Φορντ (Peter Ford) του 6PR ο οποίος διάβασε το email στον αέρα ιστεύει πως αυτά που λέει στο κείμενο είναι αλήθεια και δεν πρόκειται για κάποια φράση. Τα συνέδεσαν με τη δήλωση του Μπράιαν Τζόνσον (Brian Johnson) που είχε αναφέρει σε συνέντευξη του τoν Φεβρουάριο πως κάποιος από το συγκρότημα είναι όντως άρρωστος κι έχουν αναβάλλει κάποια συναυλιακά σχέδια αλλά δε θέλουν να πουν περισσότερες λεπτομέρειες κι όχι μόνο αρνήθηκε ότι αποσύρονται αλλά ότι θα μπουν στο στούντιο το Μάϊο.