Και όμως υπάρχουν μέρη μαγικά χωρίς... photoshop

17.04.2014
Ο πλανήτης μας είναι πραγματικά ένα μέρος μοναδικό. Οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε σήμερα αποδεικνύουν πως σε πολλά σημεία του υπάρχουν σημεία που αν κάποιος καταφέρει και απαθανατίσει το σωστό συνδυασμό χρωμάτων, μπορεί να καταφέρει το ακατόρθωτο με ένα μόνο κλικ. Με την τεχνική του Photoshop να δηλώνει… απούσα απολαύστε μέρη, όπως το Deadvle της Ναμπίμπια, το Μαγικό Τούνελ της Αγάπης στο Κlevan της Ουκρανίας, την Κρυφή Παραλία του Μεξικό, το grand Prismatic Hot Spring στο Ουαιόμινγκ των ΗΠΑ, την Υuanyang County στην Κίνα, τη Θάλασσα των Αστεριών στις Μαλβίδες, τα Highlands της Ισλανδίας και τη Λίμνη Hillier της Αυστραλίας (οι φωτογραφίες είναι παρουσιάζονται με τη σειρά εμφάνισης). Γ.Οικονόμου

Ο πλανήτης μας είναι πραγματικά ένα μέρος μοναδικό. Οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε σήμερα αποδεικνύουν πως σε πολλά σημεία του υπάρχουν σημεία που αν κάποιος καταφέρει και απαθανατίσει το σωστό συνδυασμό χρωμάτων, μπορεί να καταφέρει το ακατόρθωτο με ένα μόνο κλικ.

Με την τεχνική του Photoshop να δηλώνει… απούσα απολαύστε μέρη, όπως το Deadvle της Ναμπίμπια, το Μαγικό Τούνελ της Αγάπης στο Κlevan της Ουκρανίας, την Κρυφή Παραλία του Μεξικό, το grand Prismatic Hot Spring στο Ουαιόμινγκ των ΗΠΑ, την Υuanyang County στην Κίνα, τη Θάλασσα των Αστεριών στις Μαλβίδες, τα Highlands της Ισλανδίας και τη Λίμνη Hillier της Αυστραλίας (οι φωτογραφίες είναι παρουσιάζονται με τη σειρά εμφάνισης).

Γ.Οικονόμου