Μπιγιονσέ και Σάιρους ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο!

25.04.2014
Οι δυο ποπ σταρ είναι στη λίστα του Time με όλους εκείνους που επηρεάζουν περισσότερο τον πλανήτη.

To καινούριο τεύχος τους περιοδικου Time έχει τους 100 καλλιτέχνες, πολιτικούς, επιστήμονες, αθλητές και πολλές άλλες προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως και διάλεξαν για εξώφυλλο τη Μπιγιονσέ (Beyonce).

Από τον Μπαρακ Ομπάμα (Barack Obama) και τη Μαλάλα Γιουσαφάι (Malala Yousafzai) μέχρι τον Μάθιου Μακ Κόναχι (Matthew McConaughey) και τον Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo) η λίστα τους χώρεσε όλους ακόμα κι εκείνους που είναι στους πιο μισητούς ανθρώπους στον πλανήτη.

Όσον αφορά τη μουσική εκτός από την κυρία Καρτερ, είναι μέσα κι η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) με τον Φαρέλ Γουίλιαμς (Pharrell Williams) και για τις δυο πρώτες μιλούν η chief operating officer του Facebook Σέριλ Σαντμπεργκ (Sheryl Sanberg) και η Ντόλι Πάρτον (Dolly Parton) αντίστοιχα.

«Η περιοδεία της Μπιγιονσέ, Mrs Carter Show World Tour έσπασε τα ταμεία και ξεπούλησε ενώ παράλληλα είναι μαμά. Το μυστικό της είναι η σκληρή δουλειά, η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητα. Κι όσο για την απάντηση της στο ερώτημα «τι θα έκανες αν δεν φοβόσουν» σίγουρα θα ήταν «Κοίτα με θα τα καταφέρω. Μπορείς κι εσύ» αναφέρει η Σαντμπεργκ.

Λίγο πιο κάτω η νονά της Σάιρους και σταρ της κάουντρι, εκθειάζει την 19χρονη τραγουδίστρια λέγοντας πως αν δεν ήξερε πόσο ταλαντούχα και έξυπνη είναι η Μάιλι θα ανησυχούσε για εκείνη αλλά τη βλέπει να μεγαλώνει και θεωρεί πως ξέρει πολύ καλά τι κάνει.

K.Π