Τα top models με τατουάζ που πόνεσαν

06.05.2014
Τατουάζ στη μασχάλη, κάτω από τα μάτια και στη γραμμή του μπικίνι. Σχέδια όπως: πεταλούδες, περίτεχνα λουλούδια, νεράιδες και ζευγάρια γυναικεία στήθη, αποτυπώνονται πάνω σε καλλίγραμμα μοντέλα. Αν σου αρέσουν τα κορίτσια που είναι φορτωμένα με πολύχρωμα τατουάζ που έχουν ... πονέσει, αυτό το φωτογραφικό λεύκωμα είναι φτιαγμένο για το δικό σου τραπεζάκι του καφέ. Δεν φαίνονται κοπέλες για σπίτι, αλλά τα σχέδια δερματοστιξίας τους είναι πραγματικά έργα τέχνης. Τα τατουάζ συνεχίζουν να είναι στη μόδα και σε αυτό το λεύκωμα τα top models των τατουάζ φιγουράρουν με όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα. Η νέα έκδοση ονομάζεται Ink N Girls και δημοσιεύεται από τον εκδοτικό Schiffer Books. Περιλαμβάνει δε και κάποιες συνεντεύξεις, στις οποίες τα κορίτσια ξεδιπλώνουν τη ζωή τους και μοιράζονται τις σκληρές εμπειρίες τους από το μόντελινγκ. Χ.Τ.

Τατουάζ στη μασχάλη, κάτω από τα μάτια και στη γραμμή του μπικίνι. Σχέδια όπως: πεταλούδες, περίτεχνα λουλούδια, νεράιδες και ζευγάρια γυναικεία στήθη, αποτυπώνονται πάνω σε καλλίγραμμα μοντέλα. Αν σου αρέσουν τα κορίτσια που είναι φορτωμένα με πολύχρωμα τατουάζ που έχουν ... πονέσει, αυτό το φωτογραφικό λεύκωμα είναι φτιαγμένο για το δικό σου τραπεζάκι του καφέ. Δεν φαίνονται κοπέλες για σπίτι, αλλά τα σχέδια δερματοστιξίας τους είναι πραγματικά έργα τέχνης.

Τα τατουάζ συνεχίζουν να είναι στη μόδα και σε αυτό το λεύκωμα τα top models των τατουάζ φιγουράρουν με όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα. Η νέα έκδοση ονομάζεται Ink N Girls και δημοσιεύεται από τον εκδοτικό Schiffer Books. Περιλαμβάνει δε και κάποιες συνεντεύξεις, στις οποίες τα κορίτσια ξεδιπλώνουν τη ζωή τους και μοιράζονται τις σκληρές εμπειρίες τους από το μόντελινγκ.

Χ.Τ.