Δείτε γονείς στα πρόθυρα νευρικής κρίσης

08.05.2014
Θέλετε να κάνετε οικογένεια και όταν σκέφτεστε το μέλλον σας ονειρεμένες εικόνες σαν καρτ ποστάλ κατακλύζουν το μυαλό σας; Σκέφτεστε τον ευατό σας αγκαλιασμένο με τον άνδρα ή τη γυναίκα των ονείρων σας και ένα- δύο στρουμπουλά μωράκια να σας κοιτάνε σαν θεούς; Χμμμ... κοιτάξτε τις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε και αναθεωρήστε λίγο τα οράματα σας γιατί η οικογενειακή ζωή δεν είναι πάντα και πολύ...ρόδινη. Η αμερικανίδα φωτογράφος Ντανιέλ Γκέντερ (Danielle Guenther) όταν έκανε οικογένεια και συνειδητοποίησε τα βάρη της... είπε να φωτογραφήσει μερικές απίθανες οικογενειακές στιγμές γονεϊκής απόγνωσης! Για να το πετύχει αυτό έκανε διάφορα τεχνάσματα. Τη μία φορά επέλεξε μια οικογένεια με δύο παιδάκια, 4 και 9 μηνών, έβαλε τους κουρασμένους γονείς τους να ξαποστάσουν λίγο στον καναπέ τους σπιτιού τους και απαθανάτισε τη συνέχεια, την άλλη τους απαθανάτισε να βγαίνουν βόλτα στο δρόμο (πρόκειται για την άκρως ρεαλιστική φωτογραφία που η μητέρα ειναι φορτωμένη με τα πάντα και σπρώχνει το καρότσι, ενώ ο πατέρας μιλάει στο κινητό κρατώντας τον καφέ του στο χέρι!) και πολλά πολλά άλλα! Γ.Οικονόμου

Θέλετε να κάνετε οικογένεια και όταν σκέφτεστε το μέλλον σας ονειρεμένες εικόνες σαν καρτ ποστάλ κατακλύζουν το μυαλό σας; Σκέφτεστε τον ευατό σας αγκαλιασμένο με τον άνδρα ή τη γυναίκα των ονείρων σας και ένα- δύο στρουμπουλά μωράκια να σας κοιτάνε σαν θεούς;
Χμμμ... κοιτάξτε τις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε και αναθεωρήστε λίγο τα οράματα σας γιατί η οικογενειακή ζωή δεν είναι πάντα και πολύ...ρόδινη.
Η αμερικανίδα φωτογράφος Ντανιέλ Γκέντερ (Danielle Guenther) όταν έκανε οικογένεια και συνειδητοποίησε τα βάρη της... είπε να φωτογραφήσει μερικές απίθανες οικογενειακές στιγμές γονεϊκής απόγνωσης!
Για να το πετύχει αυτό έκανε διάφορα τεχνάσματα. Τη μία φορά επέλεξε μια οικογένεια με δύο παιδάκια, 4 και 9 μηνών, έβαλε τους κουρασμένους γονείς τους να ξαποστάσουν λίγο στον καναπέ τους σπιτιού τους και απαθανάτισε τη συνέχεια, την άλλη τους απαθανάτισε να βγαίνουν βόλτα στο δρόμο (πρόκειται για την άκρως ρεαλιστική φωτογραφία που η μητέρα ειναι φορτωμένη με τα πάντα και σπρώχνει το καρότσι, ενώ ο πατέρας μιλάει στο κινητό κρατώντας τον καφέ του στο χέρι!) και πολλά πολλά άλλα!

Γ.Οικονόμου