Stigmata: τα πιο μαγκιόρικα τατουάζ

09.05.2014
Το launch party του HeartbeatInk - του ελληνικού διαδικτυακού περιοδικού για tattoo - θα συγκεντρώσει τον πυρήνα της εγχώριας tattoo σκηνής, πολλούς tattoo artists - ανάμεσά τους και παγκοσμίου φήμης - πολυάριθμους tattoo collectors και γενικότερα όλους τους λάτρεις της τέχνης του tattoo.

Το HeartbeatInk Tattoo Magazine μετράει δώδεκα μήνες ζωής, και έχει εδραιωθεί στο χώρο του tattoo στην Ελλάδα και έχει κερδίσει την αναγνώριση και το σεβασμό σημαντικών ανθρώπων και καλλιτεχνών του international tattoo community.

Το Μάιο του 2014 το heartbeatink.gr κλείνει ένα χρόνο ζωής και θα γιορτάσει το Σάββατο 17 Μαΐου με ένα σημαντικό event κοινωνικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο του οποίου θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας.

Η έκθεση και το launch party θα γίνουν στο ολοκαίνουργιο Φουάρ (Μητροπόλεως 72, 210 3211381) έναν ιδιαίτερο και προσεγμένο χώρο στην καρδιά της Αθήνας. Το Φουάρ είναι ένα ευρύχωρο loft σε νεοκλασικό κτίριο στο ύψος της Καπνικαρέα, όπου διαθέτει γκαλερί, club και bar restaurant με γυάλινη οροφή που ανοίγει, καθώς και κήπο.


Η δομή του launch party:

Α) έναρξη στις 20:00 με τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας "Stigmata" της Ινώς Μέη από 26 επιλεγμένες φωτογραφίες της για το HeartbeatInk Tattoo Magazine στο χώρο της γκαλερί. Την έκθεση επιμελείται ο Χρήστος Πότσιος, αναγνωρισμένος φωτογράφος.

Οι 26 φωτογραφίες της έκθεσης επιλέγονται με βάση την καλλιτεχνική τους δυναμική και θα λειτουργούν για το θεατή ως ένα ταξίδι στην τέχνη του tattoo μέσα από έντονα χρώματα, σχήματα και μοτίβα, αποτυπωμένα μέσα από την ματιά και το προσωπικό ύφος της φωτογράφου. Η έκθεση είναι ανθρωποκεντρική και παράλληλα εστιάζει στην μοναδικότητα και στα διαφορετικά χαρακτηριστικά του κάθε ατόμου και στο πως αυτά ενισχύονται ή “επαναπροσδιορίζονται” από την ύπαρξη των tattoo. Η επιλογή των φωτογραφιών εμπεριέχει κάποια πορτρέτα, ορισμένες κοντινές και πιο αφαιρετικές λήψεις, καθώς και εικόνες σε location.

Β) από τις 20:00 θα ξεκινήσει η μουσική στο χώρο του club. Τα decks θα αναλάβουν οι Kafka, DJ Noiz, Panos G. (Psychograndmammas) και κλείσιμο της βραδιάς με DJ set από το HeartbeatInk Team.

C) στο club θα προβάλλεται από προτζέκτορα slide show με φωτογραφίες και βίντεο από όλη την ύλη του περιοδικού.

D) κατά τη διάρκεια του event θα κληρωθούν και κάποια δώρα για τον κόσμο, όπως free tattoo vouchers από διαφορετικά tattoo studio της πόλης κ.ά.