Η Μάιλι και το... τεράστιο πέος!

12.05.2014
Η 21χρονη ποπ σταρ είχε μια φουσκωτή έκπληξη για τους Λονδρέζους...

όλοι είναι λίγο gay και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα cocktail και αν δεν πιάσει ούτε αυτό τότε ρίξτε κάτι στο ποτό των άλλων, εγώ το κάνω συνέχεια Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) μπορεί να κάνει οτιδήποτε για να τραβήξει την προσοχή του κόσμου χωρίς να την ενδιαφέρει αν γελοιοποιείται οπότε εκεί που νόμιζες ότι τα έχει κάνει όλα , ήρθε η εμφάνιση της στο G-A-Y στο Λονδίνο.

Σ’ αυτή την εμφάνιση έκπληξη στο γνωστό λονδρέζικο κλαμπ, η 21χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε να φέρει στη σκηνή ένα τεράστιο φουσκωτό πέος και να το καβαλήσει ενώ τραγουδούσε ενώ αργότερα ανέβασε με το ποτό στο χέρι και μια φουσκωτή κούκλα λέγοντας πως όλοι είναι λιγο γκει και το μονο που χρειαζεται ειναι ένα κοκτειλ το οποιο αν δε πιάσει να ρίξουν κατι στο ποτο των άλλων.

Επίσης εγκαινίασε και ένα καινούριο ασημένιο κορμάκι το οποίο αφήνει ελάχιστα σημεία του σώματος καλυμμένα και μία λευκή γούνα, έλεγε συνέχεια πως το Λονδίνο είναι το αγαπημένο της μέρος για συναυλίες και φυσικά προκάλεσε πολλές αρνητικές αντιδράσεις.

«Δεν έχω ξαναδεί τόσους πολλούς γκέι στη ζωή μου. Όταν πηγαίνω στο Λονδίνο νιώθω πως οι άνθρωπο είναι πολύ πιο ανοιχτόμυαλοι απ’ ότι στην Αμερική όπου φοβούνται να πουν τη γνώμη τους. Όπως ας πούμε να δεχτούν τον γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων ή αν οι αγαπημένοι τους φαν είναι οι ομοφυλόφιλοι γιατί οι μισοί Αμερικανοί είναι ακόμα εναντίον όλων αυτών» ανέφερε η Μάιλι στη Bang Showbiz.