Κάποιοι το προτιμούν πολύ καυτό

27.05.2014
Ήξερε πολύ καλά να κρύβει τη θλιμμένη της πλευρά! Ακυκλοφόρητες φωτογραφίες της πιο διάσημης ξανθιάς όλων των εποχών και σύμβολο του σεξ στη δεκαετία του 1950, της Μέριλιν Μονρόε (Marilyn Monroe / 1926 -1962), αποκαλύπτουν μια ευαίσθητη, χαρούμενη και ανέμελη Νόρμα Τζιν. Πενήντα έτη και βάλε μετά το θάνατό της, οι θαυμαστές της Μέριλιν μπορούν να δουν σπάνιες φωτογραφίες της καλλίγραμμης σταρ σε μια νέα έκθεση. Φωτογραφίες από το 1952 έως το 1956, μέρος της συλλογής και ταξιδιωτικής έκθεσης του Limited Run, παρουσιάζονται από το Λος Άντζελες τον Ιούνιο και συνεχίζουν στο Σαν Φρανσίσκο και τη Νέα Υόρκη. Μια από τις πιο αναγνωρίσιμες πόζες της Μέριλιν (μετά από αυτή με το φουστάνι που ανεμίζει) πριν την ταινία «Gentlemen Prefer Blondes», ήταν αυτή με το κρεμ μπικίνι που αναδεικνύει τις περίφημες καμπύλες της. Άλλη μια φωτογραφία είναι από το 1953 και δείχνει τη Μέριλιν να χαϊδεύει ένα άλογο. Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου την έχει κατατάξει έκτη στη λίστα με τις 25 μεγαλύτερες σταρ όλων των εποχών. Χ.Τ.

Ήξερε πολύ καλά να κρύβει τη θλιμμένη της πλευρά! Ακυκλοφόρητες φωτογραφίες της πιο διάσημης ξανθιάς όλων των εποχών και σύμβολο του σεξ στη δεκαετία του 1950, της Μέριλιν Μονρόε (Marilyn Monroe / 1926 -1962), αποκαλύπτουν μια ευαίσθητη, χαρούμενη και ανέμελη Νόρμα Τζιν. Πενήντα έτη και βάλε μετά το θάνατό της, οι θαυμαστές της Μέριλιν μπορούν να δουν σπάνιες φωτογραφίες της καλλίγραμμης σταρ σε μια νέα έκθεση.

Φωτογραφίες από το 1952 έως το 1956, μέρος της συλλογής και ταξιδιωτικής έκθεσης του Limited Run, παρουσιάζονται από το Λος Άντζελες τον Ιούνιο και συνεχίζουν στο Σαν Φρανσίσκο και τη Νέα Υόρκη. Μια από τις πιο αναγνωρίσιμες πόζες της Μέριλιν (μετά από αυτή με το φουστάνι που ανεμίζει) πριν την ταινία «Gentlemen Prefer Blondes», ήταν αυτή με το κρεμ μπικίνι που αναδεικνύει τις περίφημες καμπύλες της. Άλλη μια φωτογραφία είναι από το 1953 και δείχνει τη Μέριλιν να χαϊδεύει ένα άλογο. Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου την έχει κατατάξει έκτη στη λίστα με τις 25 μεγαλύτερες σταρ όλων των εποχών.

Χ.Τ.