Έγκυες δημιουργούν τέχνη πάνω στις κοιλιές τους

27.05.2014
Ένας νέος τρόπος να γιορτάσει μια γυναίκα την εγκυμοσύνη της είναι να ... ζωγραφίσει την κοιλίτσα της, δημιουργώντας ένα μοναδικό έργο τέχνης! Μέσα στην κοιλίτσα κρύβεται ένας θησαυρός και οι γυναίκες των εικόνων μας θέλουν να γιορτάσουν με τον πιο "χρωματιστό" τρόπο αυτή τη νέα ζωή που μεγαλώνει μέσα τους. Η καλιφορνέζικη εταιρία Pacific Face Painters προσφέρει τις ... υπηρεσίες της σε γυναίκες που θέλουν να "χρησιμοποιήσουν" την τεράστια κοιλιά τους σαν ... καμβά πάνω στον οποίο να δημιουργηθούν πρωτότυπα υπέροχα έργα τέχνης. Ινδικοί ελέφαντες, πουλιά, λουλούδια και εικόνες αγέννητων παιδιών όπως ακριβώς θα είναι κάτω από την επιφάνεια της κοιλιάς είναι μερικά από τα σχέδια που μπορούν οι έγκυες να αποκτήσουν επάνω τους. Οι μπογιές είναι φυσικές και η διαδικασία είναι τόσο χαλαρωτική που οι έγκυες δηλώνουν ... ζεν. Πολλές διάσημες έχουν αφεθεί στα έμπειρα χέρια των ζωγράφων της εταιρείας όπως οι: Αλεσάντρα Αμπρόζιο, Χίλαρι Νταφ, και Μαράια Κάρει. Η ιδανική στιγμή για τη διαδικασία είναι από έξι έως οκτώ μήνες κύησης και η φωτογραφία αυτή κρατάει για πάντα. Χ.Τ.

Ένας νέος τρόπος να γιορτάσει μια γυναίκα την εγκυμοσύνη της είναι να ... ζωγραφίσει την κοιλίτσα της, δημιουργώντας ένα μοναδικό έργο τέχνης! Μέσα στην κοιλίτσα κρύβεται ένας θησαυρός και οι γυναίκες των εικόνων μας θέλουν να γιορτάσουν με τον πιο "χρωματιστό" τρόπο αυτή τη νέα ζωή που μεγαλώνει μέσα τους. Η καλιφορνέζικη εταιρία Pacific Face Painters προσφέρει τις ... υπηρεσίες της σε γυναίκες που θέλουν να "χρησιμοποιήσουν" την τεράστια κοιλιά τους σαν ... καμβά πάνω στον οποίο να δημιουργηθούν πρωτότυπα υπέροχα έργα τέχνης.

Ινδικοί ελέφαντες, πουλιά, λουλούδια και εικόνες αγέννητων παιδιών όπως ακριβώς θα είναι κάτω από την επιφάνεια της κοιλιάς είναι μερικά από τα σχέδια που μπορούν οι έγκυες να αποκτήσουν επάνω τους. Οι μπογιές είναι φυσικές και η διαδικασία είναι τόσο χαλαρωτική που οι έγκυες δηλώνουν ... ζεν. Πολλές διάσημες έχουν αφεθεί στα έμπειρα χέρια των ζωγράφων της εταιρείας όπως οι: Αλεσάντρα Αμπρόζιο, Χίλαρι Νταφ, και Μαράια Κάρει. Η ιδανική στιγμή για τη διαδικασία είναι από έξι έως οκτώ μήνες κύησης και η φωτογραφία αυτή κρατάει για πάντα.

Χ.Τ.