Κυκλοφορεί με λαστιχένιο πρόσωπο, το δικό του!

27.05.2014
Ο καλλιτέχνης από το Σικάγο, Λίο Σελβάτζιο (Leo Selvaggio), έγινε γνωστός από το... πουθενά, σχεδιάζοντας μια μάσκα ιδανική για όσους επιθυμούν να ξεφύγουν από τις απανταχού κάμερες... παρακολούθησης. Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης σχεδίασε και ζωγράφησε μια μάσκα από καουτσούκ, χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Η μάσκα είναι σχεδιασμένη να κρύβει επιμελώς τα χαρακτηριστικά του κατόχου της και εντάσσεται στη σειρά προϊόντων του με την επωνυμία URME Surveillance. Έστω και αν αυτή τη μάσκα θα μπορούσαν να τη χρησιμοποιήσουν άνθρωποι εκτός ... νόμου, ο καλλιτέχνης από το Σικάγο ισχυρίζεται ότι η μάσκα του απευθύνεται σε νομοταγείς πολίτες που έχουν βαρεθεί να παρακολουθούνται από τις κάμερες στους δημόσιους χώρους. Από τους ανθρώπους της καθημερινότητας μέχρι τους διαδηλωτές ο Σελβάτζιο προσφέρει το δικό του πρόσωπο για να... δημιουργήσει έναν ασφαλή παράλληλο χώρο ιδιωτικότητας! Χ.Τ.

Ο καλλιτέχνης από το Σικάγο, Λίο Σελβάτζιο (Leo Selvaggio), έγινε γνωστός από το... πουθενά, σχεδιάζοντας μια μάσκα ιδανική για όσους επιθυμούν να ξεφύγουν από τις απανταχού κάμερες... παρακολούθησης. Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης σχεδίασε και ζωγράφησε μια μάσκα από καουτσούκ, χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Η μάσκα είναι σχεδιασμένη να κρύβει επιμελώς τα χαρακτηριστικά του κατόχου της και εντάσσεται στη σειρά προϊόντων του με την επωνυμία URME Surveillance.

Έστω και αν αυτή τη μάσκα θα μπορούσαν να τη χρησιμοποιήσουν άνθρωποι εκτός ... νόμου, ο καλλιτέχνης από το Σικάγο ισχυρίζεται ότι η μάσκα του απευθύνεται σε νομοταγείς πολίτες που έχουν βαρεθεί να παρακολουθούνται από τις κάμερες στους δημόσιους χώρους. Από τους ανθρώπους της καθημερινότητας μέχρι τους διαδηλωτές ο Σελβάτζιο προσφέρει το δικό του πρόσωπο για να... δημιουργήσει έναν ασφαλή παράλληλο χώρο ιδιωτικότητας!

Χ.Τ.