Κυκλοφορεί το Dance All Night

27.05.2014
Ο ανερχόμενος και ταλαντούχος performer, ο Drew, θα κυκλοφορήσει το debut single του με τίτλο “Dance All Night” σε λίγες μέρες.

Η παραγωγή στο track ανήκει στον Angel Stoxx, ο οποίος έχει επιμεληθεί την μουσική μαζί με τον Claydee ενώ τους στίχους τους έχει γράψει ο Andy Nicolas.

Μεγάλωσε στο Λονδίνο και μόλις στα οκτώ του συμμετείχε στην χορωδία του St. Georges School, όπου πήγαινε σχολείο. Λίγα χρόνια αργότερα άρχισε να τραγουδάει ενώ στα δεκαέξι του ξεκίνησε να εργάζεται ως DJ και άρχισε να γράφει μουσική ο ίδιος.

Η πρώτη του μεγάλη επιτυχία ήρθε το 2012, όταν συμμετείχε στα φωνητικά του “Yayo”, του hit single του Phatjak. Ένα χρόνο αργότερα συνεργάστηκαν ξανά μαζί στο τραγούδι “Sunshine”, στο οποίο έγραψε την μουσική και τους στίχους. Η απόλυτη αναγνώριση όμως ήρθε στα τέλη της περσινής χρονιάς, με το τραγούδι “Let Go” του Angel Stoxx, όπου ήταν στα φωνητικά. Το track έφτασε στις υψηλότερες θέσεις του Top Plays airplay chart της χώρας μας και κυκλοφόρησε και στην Ιταλία, στην Ισπανία, στην Αυστραλία και στο Βέλγιο.

Το deep house “Dance All Night” είναι το πρώτο του solo single και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από την Down2Earth, την κορυφαία ανεξάρτητη dance εταιρεία στην Ελλάδα.