Οι Potergeist γιορτάζουν τα 10 χρόνια τους στο Stage Vol.1

05.06.2014
Σάββατο 7 Ιουνίου στο Stage Volume 1 οι Potergeist θα σβήσουν τα κεράκια των 10 χρόνων τους επί σκηνής με επίτιμους καλεσμένους τους Lucky Funeral & τους 3Fold Pain. Προσοχή απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε λυκανθρώπους!

«Τα Swampires τα βρίσκεις εντός και εκτός βάλτου. Πότε βγαίνουν για να δαγκώσουν κανένα λυκάνθρωπο και πότε κολυμπάνε μέσα στα γαλήνια νερά του παρέα με τις πιο όμορφες γοργόνες .» Απόσπασμα από συνέντευξη της μπάντας στον Τεό Ηρειώτη

Οι Βαλτόλακες όπως συνηθίζουν να λένε τους Potergeist φίλοι και γνωστοί γιορτάζουν το Σάββατο 7 Iουνίου τα 10 τους χρόνια επί σκηνής στο Stage Volume και προσκαλούν τα Swampires Αθηνών και περιχώρων.

«Όντως το Σάββατο γιορτάζουμε τα 10 χρόνια της μπάντας μας με αυτό το επετειακό live .Ετοιμάζουμε ένα μεγάλο πάρτι, όπου όλος ο κόσμος είναι καλεσμένος εκεί, πέραν των γνωστών και μη εξαιρετέων Swampster μας. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και όσον αφορά το playlist που θα παίξουμε, αλλά και των σκηνικών και της όλης ατμόσφαιρας που ετοιμάζουμε. Πίστεψε με την βραδιά αυτή την αναμένουμε με μεγάλη λαχτάρα .Σας περιμένουμε όλους εκεί να μας μείνει αυτή η βραδιά αξέχαστη και να περάσουμε κόσμος και μπάντα όμορφα όπως σε όλα τα live των Potergeist.» (απόσπασμα από την ίδια συνέντευξη).

Μαζί τους οι Lucky Funeral & οι 3Fold Pain, δύο από της καλύτερες μπάντες της ελληνικής σκηνής που δε φοβάται πλέον να δείξει τα δόντια της. «Όπως έχω ξαναπεί, τώρα πια οι ελληνικές μπάντες γεμίζουν venues που παραδοσιακά γέμιζαν μόνο μπάντες από το εξωτερικό. Βλέπεις μπάντες να κάνουν tour και έξω από την Ελλάδα και να πηγαίνουν πολύ καλά.

Και το πράγμα έχει ξεφύγει από τα στενά πλαίσια την μουσικής. Οι μπάντες παρουσιάζουν ολοκληρωμένο πακέτο, από την μουσική ως το πολύ καλό εξώφυλλο, τα προσεγμένα video clips, το attitude, τις τρομερές παραγωγές και πάει λέγοντας. Και πιστεύω ότι ακόμα δεν έχουμε φτάσει στην απόλυτη ακμή οπότε σίγουρα έχουμε να δούμε πολλά παραπάνω.» (Συνέντευξη της μπάντας στο gazetta.gr και τον Δημήτρη Τομαρά!

Σάββατο 7 Ιουνίου στο Stage Volume 1 οι Potergeist θα σβήσουν τα κεράκια των 10 χρόνων τους επί σκηνής με επίτιμους καλεσμένους τους Lucky Funeral & τους 3Fold Pain. Προσοχή απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε λυκανθρώπους!

Info
Stage Volume 1, Αγίας Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου,Μοναστηράκι

Σάββατο 7 Ιουνίου

Oι πόρτες ανοίγουν:20:00

3Fold Pain On Stage: 21:00-21:40

Lucky Funeral On Stage: 21:50-22:40

Potergeist On Stage: 23:00-00:30

Το ταμείο του χώρου θα λειτουργεί προς εξυπηρέτηση του κοινού την ημέρα της συναυλίας από τις: 20:00

ΤΙΜH ΕΙΣΙΤΗΡΙOY: 7€

Σημεία προπώλησης:
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),Τηλ.: 210 3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210‐3801464
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου