Έξαλλοι οι αναγνώστες του Elle με τον Φαρέλ!

05.06.2014
O 41χρονος τραγουδιστής πόζαρε για το εξώφυλλο του νέου Elle και τα likes ήταν πολύ λιγότερα απ' ότι περίμενε

Τις τελευταίες μέρες κάποιοι από τους πιο εμπορικούς ποπ σταρ έχουν προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις λόγω των ρατσιστικών τους συμπεριφορών. Από τη μία τα βίντεο του Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) στα οποία λέει προσβλητικά ανέκδοτα για τους μαύρους επαναλαμβάνοντας τη λέξη nigga και παραφράζει τους στίχους του One Less Lonely Girl και από την άλλη το προσβλητικό εξώφυλλο του Φαρέλ Γουίλιαμς (Pharrell Williams) στο καινούριο τεύχος του αγγλικού Elle.

Ο 41χρονος τραγουδιστής δεν πόζαρε με το χαρακτηριστικό καπέλο του σχεδιασμένο από τη Βίβιεν Γουέστγουντ (Vivien Westwood) αλλά με χαρακτηριστικά ινδιάνικα φτερά κάτι που δεν άρεσε καθόλου σε πολλούς αναγνώστες γιατί πιστεύουν πως προσβάλει την παραδοση των Ινδιάνων και δεν ταιριάζει καθόλου να προβάλεται μέσα από ένα περιοδικό μόδας.

“Πολύ κακή κίνηση Elle... πολύ προσβλητική και δε χρειάζεται να φοράει κάτι τέτοιο.” ανέφερε κάποιος ενώ ένας άλλος έγραψε να απαγορεύσουν στους στυλίστες να εκμεταλεύονται την κουλτούρα των Ινδιάνων σε φωτογραφήσεις.

Στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλα άσχημα σχόλια μεταξύ των οποίων είναι κι εκείνο που λέει πως τα φτερά είναι ιερά και φορέθηκαν από ηγέτες κάποιων ανθρώπων κι όχι να χρησιμοποιούνται ως κάποιο trend και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη απάντηση από το περιοδικό.

Κ.Π