Ο κόσμος καίγεται και οι νιόπαντροι... φωτογραφίζονται

11.06.2014
Στο περιστατικό που διαδραματίστηκε κατά τη φωτογράφηση του συγκεκριμένου ζευγαριού σίγουρα ταιριάζει η λαϊκή ρήση… «Εδώ ο κόσμος καίγεται και το ζευγάρι….φωτογραφίζεται!» Ο Μάικλ Γουόλμπερ και η Ειπριλ Χάρτλεϊ θα μπορούσαν άνετα να υπερφηφανευτούν πως είναι ένα από τα πιο άτυχα του κόσμου, αν μέσα στην ατυχία τους δεν είχαν γίνει διάσημοι! Κατά τη διάρκεια της τέλεσης του γάμου τους στο Ορεγκον των Η.Π.Α και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, πυροσβέστες διέκοψαν την τελετή ζητώντας από τους παρευρισκόμενους να απομακρυνθούν, καθώς μια μεγάλη πυρκαγιά κατευθυνόταν προς το μέρος τους. Μετά από παρακάλια οι πυροσβέστες άφησαν να ολοκληρωθεί η τελετή σε χρόνο εξπρές, ενώ ο δαιμόνιος φωτογράφος του γάμου τους, Τζος Νιούτον (Josh Newton), είχε την ιδέα να τους φωτογραφήσει με φόντο την μαινόμενη φωτιά. Το μοναδικό αυτό φουτουριστικό σκηνικό έσπασε τα κοντέρ στο facebook, καθώς ξεπέρασε τα 90000 likes μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Βίο ανθόσπαρτο ας ευχηθούμε λοιπόν στο συμπαθές ζεύγος και ας ελπίσουμε να μην αποδειχθούν προφητικές για την ευτυχία τους οι καλπάζουσες φλόγες… Γ.Ο

Στο περιστατικό που διαδραματίστηκε κατά τη φωτογράφηση του συγκεκριμένου ζευγαριού σίγουρα ταιριάζει η λαϊκή ρήση… «Εδώ ο κόσμος καίγεται και το ζευγάρι….φωτογραφίζεται!» Ο Μάικλ Γουόλμπερ και η Ειπριλ Χάρτλεϊ θα μπορούσαν άνετα να υπερφηφανευτούν πως είναι ένα από τα πιο άτυχα του κόσμου, αν μέσα στην ατυχία τους δεν είχαν γίνει διάσημοι!

Κατά τη διάρκεια της τέλεσης του γάμου τους στο Ορεγκον των Η.Π.Α και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, πυροσβέστες διέκοψαν την τελετή ζητώντας από τους παρευρισκόμενους να απομακρυνθούν, καθώς μια μεγάλη πυρκαγιά κατευθυνόταν προς το μέρος τους.

Μετά από παρακάλια οι πυροσβέστες άφησαν να ολοκληρωθεί η τελετή σε χρόνο εξπρές, ενώ ο δαιμόνιος φωτογράφος του γάμου τους, Τζος Νιούτον (Josh Newton), είχε την ιδέα να τους φωτογραφήσει με φόντο την μαινόμενη φωτιά. Το μοναδικό αυτό φουτουριστικό σκηνικό έσπασε τα κοντέρ στο facebook, καθώς ξεπέρασε τα 90000 likes μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Βίο ανθόσπαρτο ας ευχηθούμε λοιπόν στο συμπαθές ζεύγος και ας ελπίσουμε να μην αποδειχθούν προφητικές για την ευτυχία τους οι καλπάζουσες φλόγες…

Γ.Ο