Οι Fool in the Box παρουσιάζουν το πρώτο τους EP

16.06.2014
Δυνατές κιθάρες, progressive στοιχεία και σκοτεινά φωνητικά στο εκρηκτικό live των Fool In The Box!

Το Σάββατο 21 Ιουνίου, οι Fool In The Box ανεβαίνουν στη σκηνή του Six d.o.g.s. και παρουσιάζουν για πρώτη φορά το νέο τους EP, “Faces” αλλά και νέα κομμάτια από το επερχόμενο άλμπουμ τους. Ένα εκρηκτικό live με ελεύθερη είσοδο από το alternative rock τρίο στο πλαίσιο του Band Complete project Vol.4!

Επηρεασμένοι από τη μουσική σκηνή των 90’s, οι Fool In The Box δημιουργούν το δικό τους alternative rock ηχόχρωμα, αποτελούμενο από δυνατά κιθαριστικά riffs, progressive στοιχεία και μελωδικές εξάρσεις. Ένα ηχητικό μείγμα που αποτυπώνεται στα πέντε κομμάτια της πρώτης επίσημης κυκλοφορίας τους με τίτλο “Faces”.

Το “Faces” ηχογραφήθηκε στα στούντιο της SAE Athens από τον Στέλιο Εφεντάκη και το Band Complete Crew, ενώ οι μείξεις έγιναν στo Lizard Sound Recording Studios από τον Δημήτρη Καρπούζα.

EP “Faces” | Track List:
1. Faces
2.Leap of faith
3.Sight of fantasy
4.My pride
5.Transparent skin

Fool In The Box: “Faces EP” Live
Warm up DJ set: George Sortanos (Band Complete crew)
After party: Night out w/ SAE Athens

Ακούστε εδώ την πρώτη επίσημη κυκλοφορία τους “Faces”

Το Band Complete project...
Το Band Complete project είναι ένα πρωτοποριακό και μοναδικό παγκοσμίως εκπαιδευτικό project της SAE Athens, όπου οι σπουδαστές των τμημάτων Music Business Diploma και Advanced Audio Production Diploma καλούνται να συνεργαστούν με επαγγελματίες του χώρου, από φωτογράφους, ηχολήπτες και παραγωγούς, μέχρι σκηνοθέτες και υπεύθυνους διοργάνωσης συναυλιών, για να προωθήσουν μία μπάντα.

Από το στάδιο της παραγωγής, των ηχογραφήσεων, μέχρι τη δημιουργία videoclip και φωτογράφισης, το project ολοκληρώνεται με τη δημιουργία ενός EP και της live παρουσίασης, ενσωματώνοντας πλήρως την έννοια του 360° Artist Management & Production, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Μετά τους Puta Volcano, τους Stonebringer και τους Skinny Whales, συγκροτήματα που αναδείχτηκαν μέσα από αυτή την απρόβλεπτη, έντονη, αλλά κυρίως επιμορφωτική διαδικασία, τη σκυτάλη παίρνουν οι Fool In The Box!

Ιnfo
Που: Six Dogs, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

Πότε:Σάββατο 21 Ιουνίου

Ώρα έναρξης: 21.00

Eίσοδος Ελεύθερη

Doors Open: 20.00 Warm Up DJ set: 21.00 Fool In The Box Live: 22.30