Καλοκαιρινή όαση γεύσης στο Museum Café - Restaurant

18.06.2014
To Museum Café – Restaurant είναι το νέο meeting point στα Βόρεια προάστια.

Κάθε μέρα από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, με value for money επιλογές για γεύμα ή δείπνο, με πρωτότυπες προτάσεις για brunch και φυσικά, για ροφήματα από ανώτερες ποικιλίες καφέ, σπιτικά γλυκά, χειροποίητα παγωτά, ευφάνταστα κοκτέιλ και τις καλύτερες ετικέτες σε κρασιά, αποστάγματα και οινοπνευματώδη.

To Museum Café - Restaurant δημιουργήθηκε με βασικό στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών εστίασης, σε ένα μοναδικό περιβάλλον, τον Κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας (είσοδος από Λεβίδου 13) και ο οποίος αποτελεί μια πραγματική όαση δροσιάς, ηρεμίας και ευεξίας από την οποία δεν απουσιάζει το υδάτινο στοιχείο: Μία λίμνη με νούφαρα περιστοιχίζεται από αιωνόβια δέντρα, από καστανιές και πλατάνια, μέχρι κέδρους, αμυγδαλιές και ελιές, αλλά και δεκάδες είδη θάμνων και αρωματικών βοτάνων, με το δεντρολίβανο, τη λεβάντα και το θυμάρι να απελευθερώνουν μια υπέροχη αύρα στην ατμόσφαιρα.

Ελάτε να χαλαρώσετε σε ένα περιβάλλον σπάνιου φυσικού κάλλους, με εκλεπτυσμένους ανθρώπους και διακριτικό service, ζήστε την εμπειρία της καλής ζωής απαλλαγμένη από περιττές υπερβολές και απολαύστε δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας.

Η λειτουργία και η συνολική διαχείριση του Museum Café – Restaurant -όπως και όλων των εσωτερικών χώρων του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας (για κοινωνικές εκδηλώσεις)- ανήκει στο «Δειπνοσοφιστήριον Catering» (dipnosofistirion.gr), την καταξιωμένη εταιρεία τροφοδοσίας που κάνει τη διαφορά σε έναν κλάδο όπου όλα μοιάζουν ίδια εδώ και δύο δεκαετίες περίπου.

Ο executive σεφ του Δειπνοσοφιστήριον Catering, Ζαν Λουί Καψαλάς, και η έμπειρη ομάδα του αναδεικνύουν τη μοντέρνα Μεσογειακή κουζίνα και την εμπλουτίζουν με παριζιάνικες πινελιές. Ανακαλύψτε γευστικές προτάσεις για κάθε ώρα της ημέρας, εξωτικά κοκτέιλ από άριστες πρώτες ύλες και κορυφαίες ετικέτες από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα.

Info:

ΛΕΒΙΔΟΥ 13, 14562 ΚΗΦΙΣΙΑ

Τηλ. 210- 8011170

WWW.MUSEUM-CAFE.GR