Ροκάρει άγρια με το θηλυκό στοιχείο

24.06.2014
Ο Αλμπέρτο Σεβέζο (Alberto Seveso) δεν είναι ένας συνηθισμένος καλλιτέχνης. Ξεκίνησε – όπως πολλοί συνάδελφοι του- από τις γραφικές τέχνες, έκανε όλων των ειδών τα πειράματα στις οθόνες των υπολογιστών του και στην πορεία κατάφερε να εξελίξει το ταλέντο και την πρωτότυπη σκέψη του χαρίζοντάς μας όμορφες εικόνες. Σήμερα, ο Μιλανέζος καλλιτέχνης αρέσκεται φοβερά στα ψηφιακά τερτίπια με το θηλυκό στοιχείο και τα τατουάζ . Αν τα έργα του σας θυμίζουν εξώφυλλα μέταλ συγκροτημάτων, τότε έχετε μπει για τα καλά μέσα στο πνεύμα τους! Γ.Ο

Ο Αλμπέρτο Σεβέζο (Alberto Seveso) δεν είναι ένας συνηθισμένος καλλιτέχνης. Ξεκίνησε – όπως πολλοί συνάδελφοι του- από τις γραφικές τέχνες, έκανε όλων των ειδών τα πειράματα στις οθόνες των υπολογιστών του και στην πορεία κατάφερε να εξελίξει το ταλέντο και την πρωτότυπη σκέψη του χαρίζοντάς μας όμορφες εικόνες.

Σήμερα, ο Μιλανέζος καλλιτέχνης αρέσκεται φοβερά στα ψηφιακά τερτίπια με το θηλυκό στοιχείο και τα τατουάζ . Αν τα έργα του σας θυμίζουν εξώφυλλα μέταλ συγκροτημάτων, τότε έχετε μπει για τα καλά μέσα στο πνεύμα τους!

Γ.Ο