Η Μαντόνα την πάτησε με το νέο toy boy της

01.07.2014
Ο 26χρονος χορευτής που λεχει κλέψει την καρδιά της ποπ βασίλισσας ίσως θα μείνει λίγο παραπάνω με την οικογένεια Τσικόνε

Η Μαντόνα (Madonna) έχει μια προτίμηση στα αρκετά μικρότερα αγόρια από εκείνη και εδώ και κάποιους μήνες είναι με τον Τίμορ Στέφενς (Timor Steffens) με τον οποίο γνωρίστηκαν την πρωτοχρονιά κι εκτός του ότι έχει γίνει ο αγαπημένος των παιδιών της, τον βλέπει λίγο διαφορετικά από τους υπόλοιπους συντρόφους της.

“Μέχρι πρόσφατα τα πράγματα ήταν χαλαρά αλλά τώρα αρχίζουν και γίνονται λίγο πιο σοβαρά. Είμαι σίγουρος πως της αρέσει που ο Τίμορ έχει τον Ρόκο υπό την προστασία του. Δεν είναι πατρική φιγούρα αλλά πιο πολύ σαν ο μεγάλος του αδερφός κάτι που για τη Μαντόνα είναι σημαντικό ειδικά τώρα που δεν είναι εδώ ο Γκάι.” είπε μια ανώνυμη πηγή στο αγγλικό περιοδικό Grazia.

Eπίσης πρόσθεσε πως ο 26χρονος χορευτής κάνει μαθήματα χορού στο γιο της ποπ βασίλισσας, πηγαίνουν μαζί για ψώνια και του δίνει συμβουλές. Όσο για τη Μαντόνα δεν έκρυψε ποτέ τις σχέσεις της με τους άντρες που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας και πρόσφατα είχε δηλώσει αστειευόμενη πως δεν είναι κάτι που το προγραμματίζει αλλά απλά τυχαίνει.