Έβγαλε το αιδοίο της στο... κλαρί

17.07.2014
Η σημερινή μας περιπλάνηση στον παγκόσμιο πολιτιστικό χάρτη δεν θα μπορούσε να μη σταματήσει στη χώρα του ανατέλλοντος Ηλίου για ένα νέο που θα μας προβληματίσει. Μια καλλιτέχνιδα συνελήφθη με την κατηγορία ότι παραβίασε νόμους περί ηθικής. Η Megumi Igarashi απέστειλε σε τουλάχιστον 30 άτομα δεδομένα και φωτογραφίες έτσι ώστε να είναι σε θέση να κατασκευάσουν τρισδιάστατες απεικονίσεις του … αιδοίου της! Η Igarashi, που δραστηριοποιείται με το ψευδώνυμο Rokudenashiko, έχει προϊστορία σε θεματολογία παρόμοιου ύφους, καθώς δεν έχει περάσει αρκετός καιρός που είχε καταφέρει να χρηματοδοτήσει ένα πρότζεκτ από το ιντερνετικό κοινό της, το οποίο κατέληξε στη δημιουργία μιας βάρκας καγιάκ μήκους δύο μέτρων σε σχήμα κόλπου. Η ίδια αρνείται ότι παραβίασε κάποιο νόμο, καθώς δεν ζήτησε χρήματα για να αποστείλει τα δεδομένα αυτά, αλλά ο νόμος στην Ιαπωνία είναι σαφής και παλιός σαν …ιστορία καθώς χρονολογείται από το μακρινό 1907 και αναφέρει ότι : «είναι παράνομο να πωλήσεις ή να διακινήσεις αντικείμενα ή σχέδια που προσβάλλουν χρηστά ήθη (συμπεριλαμβανομένων και των γεννητικών οργάνων)». Η 42 χρονη Megumi ξεκίνησε φτιάχνοντας μια σειρά από διοράματα βασισμένα σε καλούπια που είχαν παρθεί με τον κόλπο της ως ..μοντέλο. Στην προσωπική της ιστοσελίδα εξηγεί ότι άρχισε να κάνει τέτοιας μορφής τέχνη επειδή δεν είχε δει ποτέ γεννητικά όργανα άλλων γυναικών και ανησυχούσε πολύ για το δικό της! Προσθέτει επίσης ότι η ανησυχία της μεγάλωνε εξαιτίας της άγνοιας της και μάλιστα θεωρούσε ότι η ίδια δεν είχε φυσιολογικά όργανα. Θεωρεί μάλιστα ότι έχει σαν αποστολή να ξεδιαλύνει το μυστήριο της γυναικείας μορφής και να σπάσει την πεποίθηση ότι το γυναικείο όργανο πρέπει να παραμένει κρυμμένο για λόγους ηθικής. Για την απελευθέρωση της ήδη έχουν γίνει κάποιες κινήσεις με σημαντικότερη τη συλλογή υπογραφών με πάνω από 13000 συμπαθούντες. Εμείς πραγματικά ευχόμαστε να γίνει πολύ σύντομα η περιπέτεια της μια μακρινή ανάμνηση, αλλιώς στις γυναικείες φυλακές της Ιαπωνίας θα έχει άφθονο υλικό για μελέτη για να τελειοποιήσει τις γνώσεις της γύρω από το φλέγον αυτό ζήτημα.. Γ.Οικονόμου

Η σημερινή μας περιπλάνηση στον παγκόσμιο πολιτιστικό χάρτη δεν θα μπορούσε να μη σταματήσει στη χώρα του ανατέλλοντος Ηλίου για ένα νέο που θα μας προβληματίσει. Μια καλλιτέχνιδα συνελήφθη με την κατηγορία ότι παραβίασε νόμους περί ηθικής. Η Megumi Igarashi απέστειλε σε τουλάχιστον 30 άτομα δεδομένα και φωτογραφίες έτσι ώστε να είναι σε θέση να κατασκευάσουν τρισδιάστατες απεικονίσεις του … κόλπου της!

Η Igarashi, που δραστηριοποιείται με το ψευδώνυμο Rokudenashiko, έχει προϊστορία σε θεματολογία παρόμοιου ύφους, καθώς δεν έχει περάσει αρκετός καιρός που είχε καταφέρει να χρηματοδοτήσει ένα πρότζεκτ από το ιντερνετικό κοινό της, το οποίο κατέληξε στη δημιουργία μιας βάρκας καγιάκ μήκους δύο μέτρων σε σχήμα κόλπου.

Η ίδια αρνείται ότι παραβίασε κάποιο νόμο, καθώς δεν ζήτησε χρήματα για να αποστείλει τα δεδομένα αυτά, αλλά ο νόμος στην Ιαπωνία είναι σαφής και παλιός σαν …ιστορία καθώς χρονολογείται από το μακρινό 1907 και αναφέρει ότι : «είναι παράνομο να πωλήσεις ή να διακινήσεις αντικείμενα ή σχέδια που προσβάλλουν χρηστά ήθη (συμπεριλαμβανομένων και των γεννητικών οργάνων)».

Η 42 χρονη Megumi ξεκίνησε φτιάχνοντας μια σειρά από διοράματα βασισμένα σε καλούπια που είχαν παρθεί με τον κόλπο της ως ..μοντέλο. Στην προσωπική της ιστοσελίδα εξηγεί ότι άρχισε να κάνει τέτοιας μορφής τέχνη επειδή δεν είχε δει ποτέ γεννητικά όργανα άλλων γυναικών και ανησυχούσε πολύ για το δικό της! Προσθέτει επίσης ότι η ανησυχία της μεγάλωνε εξαιτίας της άγνοιας της και μάλιστα θεωρούσε ότι η ίδια δεν είχε φυσιολογικά όργανα. Θεωρεί μάλιστα ότι έχει σαν αποστολή να ξεδιαλύνει το μυστήριο της γυναικείας μορφής και να σπάσει την πεποίθηση ότι το γυναικείο όργανο πρέπει να παραμένει κρυμμένο για λόγους ηθικής.

Για την απελευθέρωση της ήδη έχουν γίνει κάποιες κινήσεις με σημαντικότερη τη συλλογή υπογραφών με πάνω από 13000 συμπαθούντες. Εμείς πραγματικά ευχόμαστε να γίνει πολύ σύντομα η περιπέτεια της μια μακρινή ανάμνηση, αλλιώς στις γυναικείες φυλακές της Ιαπωνίας θα έχει άφθονο υλικό για μελέτη για να τελειοποιήσει τις γνώσεις της γύρω από το φλέγον αυτό ζήτημα..

Γ.Οικονόμου