Μενιδιάτης: Δε χώρισα!

21.07.2014
O 40χρονος τραγουδιστής διαψεύδει τις φήμες για την προσωπική του ζωή.

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί η φήμη πως ο Χρήστος Μενιδιάτης πήρε διαζύγιο από την σύζυγο του Νάνσυ Μπίσια με την οποία είναι επτά χρόνια παντρεμένος λόγω των πολλών επαγγελματικών του υποχρεώσεων και του φορτωμένου του προγράμματος.

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν είχε σχολιάσει τίποτα σχετικά με το θέμα μέχρι τώρα αλλά ξεκαθάρισε τα πράγματα στην εκπομπή Happy Day όπου έκανε δηλώσεις για τον φημολογούμενο χωρισμό του διαψεύδοντας όλα τα σενάρια για την προσωπική του ζωή.

«Δεν συνηθίζω να διαβάζω δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή. Και μάλιστα κάτι πολύ-πολύ φρέσκο που έχει ακουστεί δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει. Με ενόχλησε το “από που” και “γιατί”, χωρίς κάποιος να σηκώσει ένα τηλέφωνο και να διασταυρώσει αυτό που ενδεχομένως άκουσε. Σε θέματα οικογένειας και υγείας πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.» ανέφερε.

Επίσης συμπλήρωσε φανερά ενοχλημένος πως δε βρίσκει το λόγο να εκτίθενται κάποιοι άνθρωποι όταν ένα γεγονός δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα και ότι είναι πολύ ευτυχισμένος με τη γυναίκα και το παιδί του.