Λάνα: Σεξ έκανα, δίσκο δεν έβλεπα!

23.07.2014
Η 28χρονη τραγουδίστρια ξεκαθαρίζει πως δεν είναι αυτό που νομίζεις...

Από τη στιγμή που ακούστηκε πρώτη φορά το «Blue Jeans» ήξερες πως η κοπέλα με τα νωχελικά φωνητικά θα μείνει λίγο παραπάνω στα ηχεία και στις ραδιοφωνικές λίστες. Η Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey), από το 2010 που κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της άλμπουμ έχει πουλήσει επτά εκατομμύρια αντίτυπα (and still counting), έχει χάσει το μέτρημα με τα views των βίντεο κλιπ της στο youtube και τα ταμεία των συναυλιών της αδειάζουν με μεγάλες ταχύτητες.

Στο καινούριο της κομμάτι «Fucked my way to the top» έχει διάφορα υπονοούμενα για το πώς έγινε τόσο διάσημη και πετυχημένη και ο καθένας μπορεί να το αντιληφθεί με το δικό του τρόπο.

«Είναι σαν να λέω πως ξέρω τι σκέφτεσαι για μένα και υπαινίσοομαι αυτό ακριβώς στους στίχους. Έχω κοιμηθεί με πολλούς άντρες της μουσικής βιομηχανίας αλλά κανένας δε με βοήθησε να βγάλω δίσκο.» αναφέρει η 28χρονη τραγουδίστρια στη συνέντευξη της στο Complex.

Επίσης επειδή είναι αρκετά ρομαντική συμπλήρωσε πως αυτό που θέλει είναι να ζει παθιασμένες και αληθινές αγάπες γιατί στη δουλειά της, από τις περιοδείες μέχρι τις ηχογραφήσεις, όλα ακολουθούν ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα.

«Μερικές φορές γνωρίζω ανθρώπους με πολύ ενέργεια κι έντονες προσωπικότητες. Μπορεί να μην είμαστε ίδιοι και να μην εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος. Αν υπάρχει μία χημεία και μία οικειότητα, ο άλλος με κερδίζει γιατί κάθε μέρα ζω το ακριβώς αντίθετο.» προσθέτει η Λάνα η οποία πρόσφατα χώρισε μετά από τρία χρόνια σχέσης.