Επέστρεψε η Χίλαρι Νταφ!

24.07.2014
Το πρώτο της single ?Chasing the Sun?, που υπογράφουν οι Colbie Caillat, Jason Reeves και Toby Gad, θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 29 Ιουλίου

Η Hilary Duff υπέγραψε στην RCA Records. Το πρώτο της single “Chasing the Sun”, που υπογράφουν οι Colbie Caillat, Jason Reeves και Toby Gad, θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 29 Ιουλίου.

Το βίντεο του “Chasing the Sun” θα κάνει πρεμιέρα την ίδια ημέρα.

Η Duff δήλωσε: « Είμαι τόσο πολύ ενθουσιασμένη που μπήκα στην οικογένεια της RCA! Αγαπάω την ομάδα μου και αισθάνομαι πολύ τυχερή που βρίσκομαι σε μια εταιρία με ταλαντούχους καλλιτέχνες. Ήρθα με το όραμά μου για το άλμπουμ και πραγματικά έχει δουλευτεί με πολύ αγάπη και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό. Το “Chasing The Sun” είναι μια πρώτη γεύση από το άλμπουμ μου.»

Έπειτα από ένα μεγάλο διάλλειμα από τη μουσική, η Hilary Duff βρίσκεται στο στούντιο και τελειώνει το νέο της άλμπουμ, το πέμπτο κατά σειρά το οποίο θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβρη.

Ο Πρόεδρος της RCA Records, Tom Corson δήλωσε: “H Hilary Duff είναι μια διεθνής superstar, μια ταλαντούχα τραγουδίστρια, ηθοποιός και performer και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που την καλωσορίζουμε στην RCA Records”

H Hilary Duff έγινε γνωστή μέσα από την δημοφιλή σειρά “Lizzie McGuire”, ενώ αργότερα ακολούθησαν πολλές ταινίες όπως οι "The Lizzie McGuire Movie,'" "Agent Cody Banks," "A Cinderella Story," "Cheaper by the Dozen," "War, Inc.", "According to Greta," και άλλες.

Παράλληλα, έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ με μεγάλη επιτυχία και πολλά singles στα Billboard Chart.