Τζάγκερ: Ο Τζέιμς Μπράουν ήταν σχολείο για μένα

28.07.2014
Ο frontman των Rolling Stones έχει αναλάβει χρέη παραγωγού στην βιογραφία του Τζέιμς Μπράουν που ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες και μιλάει γι' αυτόν με τα καλύτερα λόγια.

O Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger) στα διαλείμματα από τις συναυλίες και τις υποχρεώσεις των Rolling Stones δεν κάθεται ποτέ και αλλάζει ρόλους όπως συμβαίνει με την ταινία για τον Τζέιμς Μπράουν (James Brown) Get on Up στην οποία είναι παραγωγός και δεν κρύβει τον απεριόριστο θαυμασμό του για τον νονό της σόουλ.

"Όταν τον ακούς καταλαβαίνεις ότι είναι σπουδαίος περφόρμερ και φανταζόμουν πως θα χόρευε. Όταν τον είδα πρώτη φορά στο Apollo έπαθα πλάκα. Είχα εντυπωσιαστεί με τον τρόπο που δούλευε και πως επικοινωνούσε με το κοινό. Έμαθα πολλά απ’ αυτή την εμπειρία.” ανέφερε ο 71χρονος τραγουδιστής στη USA Today για τον Μπράουν με τον οποίο έγιναν φίλοι μετά από ένα σόου του δεύτερου στο Harlem theatre.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως ο θρυλικός περφόρμερ ήταν απίστευτα γενναιόδωρος, μιλούσε πολύ για δουλειές και είχε πάντα πολύ ενέργεια. "Ήταν πάντα σε φόρμα και δεν άφηνε ποτέ τον κόσμο να βαρεθεί. Ψυχαγωγούσε το κοινό και το έκανε να συμμετέχει πάντα στα σόου του. Έδινε πάντα τον καλύτερο του εαυτό σε κάθε συναυλία." συμπλήρωσε ο frontman των Stones.