Δείτε τo "απαγορευμένο" ημερολόγιο με τις γυμνές φοιτήτριες

30.07.2014
Τελικά φαίνεται πως δεν έχουν μόνο οι ελληνικές υπηρεσίες αγκυλώσεις και χαμηλά κοινωνικά αντανακλαστικά, αλλά και το Facebook! Το εν λόγω site απαγόρευσε την ανάρτηση στις σελίδες του ενός ημερολογίου από γυμνές νεαρές φοιτήτριες, τα έσοδα του οποίου θα διατίθεντο για φιλανθρωπικό σκοπό σε σύλλογο υποστήριξης καρκινοπαθών. Πιο συγκεκριμένα, μεγάλη έκπληξη, αλλά και θυμό ένιωσαν τα κορίτσια και τα αγόρια της ομάδας κωπηλασίας του πανεπιστημίου Warwick της Αγγλίας, όταν ενημερώθηκαν ότι το ημερολόγιο των κοριτσιών κρίθηκε ακατάλληλο και ως εκ τούτου διακόπηκε η πρόσβαση στους ενδιαφερόμενους. Η οργή τους μεγάλωσε ακόμα περισσότερο όταν διαπίστωσαν ότι το αντίστοιχο ημερολόγιο των αγοριών της ομάδας παρέμεινε ως είχε, ενώ χτύπησαν πραγματικά κόκκινο όταν το FB «κατέβασε» και τον λογαριασμό της ομάδας των κοριτσιών. Είναι πράγματι απορίας άξιο, γιατί το FB τορπίλισε μια τόσο ευγενική προσπάθεια καθώς, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, το ημερολόγιο ούτε πρόστυχο είναι, ούτε καν υπεραποκαλυπτικό. Μερικά καλοσχηματισμένα δροσερά κορίτσια ποζάρουν ολόγυμνα με αθωότητα για ένα σκοπό που θα έπρεπε να μας έχει όλους σύμμαχους. Τέτοιου είδους προσπάθειες είναι συνηθισμένες στην Αγγλία, μάλιστα προτού κατεβεί το ημερολόγιο αυτό είχε ήδη πραγματοποιήσει πάνω από 1500 τεμ. σε πωλήσεις , ενώ τα έσοδα ξεπέρασαν τις 3,400 λίρες. Η ομάδα, όμως, δεν απογοητεύεται. Έχει ήδη προγραμματίσει φωτογράφηση για το ημερολόγιο του 2015 με τον ίδιο σκοπό. Το μόνο που τους ανησυχεί είναι ότι μετά από τον αποκλεισμό από τo Facebook, θα έχουν πρόβλημα στην προώθηση του υλικού τους και κάτι τέτοιο θα έχει αντίκτυπο στις πωλήσεις άρα και στα έσοδα. Γ.Οικονόμου
Τελικά φαίνεται πως δεν έχουν μόνο οι ελληνικές υπηρεσίες αγκυλώσεις και χαμηλά κοινωνικά αντανακλαστικά, αλλά και το Facebook! Το εν λόγω site απαγόρευσε την ανάρτηση στις σελίδες του ενός ημερολογίου από γυμνές νεαρές φοιτήτριες, τα έσοδα του οποίου θα διατίθεντο για φιλανθρωπικό σκοπό σε σύλλογο υποστήριξης καρκινοπαθών.


Πιο συγκεκριμένα, μεγάλη έκπληξη, αλλά και θυμό ένιωσαν τα κορίτσια και τα αγόρια της ομάδας κωπηλασίας του πανεπιστημίου Warwick της Αγγλίας, όταν ενημερώθηκαν ότι το ημερολόγιο των κοριτσιών κρίθηκε ακατάλληλο και ως εκ τούτου διακόπηκε η πρόσβαση στους ενδιαφερόμενους.

Η οργή τους μεγάλωσε ακόμα περισσότερο όταν διαπίστωσαν ότι το αντίστοιχο ημερολόγιο των αγοριών της ομάδας παρέμεινε ως είχε, ενώ χτύπησαν πραγματικά κόκκινο όταν το FB «κατέβασε» και τον λογαριασμό της ομάδας των κοριτσιών. Είναι πράγματι απορίας άξιο, γιατί το FB τορπίλισε μια τόσο ευγενική προσπάθεια καθώς, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, το ημερολόγιο ούτε πρόστυχο είναι, ούτε καν υπεραποκαλυπτικό. Μερικά καλοσχηματισμένα δροσερά κορίτσια ποζάρουν ολόγυμνα με αθωότητα για ένα σκοπό που θα έπρεπε να μας έχει όλους σύμμαχους.

Τέτοιου είδους προσπάθειες είναι συνηθισμένες στην Αγγλία, μάλιστα προτού κατεβεί το ημερολόγιο αυτό είχε ήδη πραγματοποιήσει πάνω από 1500 τεμ. σε πωλήσεις , ενώ τα έσοδα ξεπέρασαν τις 3,400 λίρες.

Η ομάδα, όμως, δεν απογοητεύεται. Έχει ήδη προγραμματίσει φωτογράφηση για το ημερολόγιο του 2015 με τον ίδιο σκοπό. Το μόνο που τους ανησυχεί είναι ότι μετά από τον αποκλεισμό από τo Facebook, θα έχουν πρόβλημα στην προώθηση του υλικού τους και κάτι τέτοιο θα έχει αντίκτυπο στις πωλήσεις άρα και στα έσοδα.

Γ.Οικονόμου