Ο Μόρισεϊ επιτέθηκε σε φαν του;

31.07.2014
Σωματοφύλακας του 55χρονου τραγουδιστή τον καταγγέλει πως του ανέθεσε να δείρε θαυμαστή του κι όταν αρνήθηκε, τον απέλυσε

Είναι γνωστό πως ο Μόρισει (Morrissey) έχει πολλές ιδιοτροπίες και δεν είναι κι ο πιο εύκολος άνθρωπος αλλά αν αληθεύει η καινούρια κατηγορία που του προσάπτουν τότε η κατάσταση έχει ξεφύγει λίγο.

Ο πρώην σωματοφύλακας του Μπράντλεϊ Στέιν (Bradley Steyn) ισχυρίζεται πως ο 55χρονος τραγουδιστής τον απέλυσε γιατί αρνήθηκε να δείρει τον κάτοχο του site Morrissey-Solo.com και τώρα κινήθηκε νομικά καταθέτοντας αγωγή εναντίον του.

«Σύμφωνα με τον Στέιν, ο Μόρισεϊ μισούσε τον τύπο που διαχειρίζεται το Morrssey-Solo.com γιατί ένιωθε πως εισβάλει στη προσωπική του ζωή. Ζήτησε από τον Στέιν να βρει έναν τρόπο να χτυπήσει άσχημα τον συγκεκριμένο φαν ενώ ο μάνατζερ της περιοδείας του είπε να τον ξεφορτωθούν.» γράφει το TMZ κι η υπόθεση είναι στα χέρια της αστυνομίας του Λος Άντζελες.

Ο Μόρισεϊ απάντησε μέσω του επίσημου site του πω δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά και πως δεν είχε καμία ανάμειξη μ’ αυτό το θέμα και θεωρεί πως ο Μπράντλεϊ τον εκβιάζει. «Η ιδέα του να ζητήσω από έναν ξένο (Μπράντλεϊ Στερν) να επιτεθεί στον Ντέιβιντ Τσενγκ (Morrissey-Solo.com) σίγουρα δεν συνάδει με κάποιον λογικό άνθρωπο. Όσο αντιπαθητικός κι αν είναι ο Ντέιβιντ Τσενγκ, δεν είναι κάποιος που μου προκαλεί τόσο μεγάλο πρόβλημα ώστε ν’ ασχοληθώ μαζί του.» έγραψε χαρακτηριστικά o Μoz ο οποίος είχε εμφανιστεί στη σκηνή μιας συναυλίας του με t-shirt που έγραφε FUCK MORRISSEY-SOLO.COM.