Οι φωτογραφίες του έγκυου - πατέρα που έγιναν viral

01.08.2014
Η έγκυος σύζυγός του αρνείται πεισματικά να βγάλει φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και ο τρυφερός και με πολύ χιούμορ άντρας της ... προσέλαβε φωτογράφο να απαθανατίσει τον ίδιο ως έγκυο! Ο πρωταγωνιστής είναι χρήστης στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Reddit, με το όνομα "DruishPrincess69" και οι ανάλαφρες χιουμοριστικές φωτογραφίες του έχουν φτιάξει τη μέρα πολλών χρηστών στο διαδίκτυο. Προσπαθώντας να σατυρίσει τη μανία της οικογένειάς του με τα οικογενειακά πορτρέτα - μανία που δεν συμμερίζεται η γυναίκα του που αρνείται να φωτογραφηθεί έγκυος- ο νεαρός εικονιζόμενος πατέρας είχε την ιδέα να πάρει τη θέση της μπαίνοντας στα "στενά" παπούτσια μιας εγκύου... «Ανεβασμένες« στις 29 Ιουλίου οι φωτογραφίες «Maternity Pics» χτύπησαν 3,5 εκατομμύρια κλικς και ο "DruishPrincess69" έγινε ένας ακόμα viral σταρ με ημερομηνία λήξης. Τώρα τι θα σκεφτεί το ... παιδί όταν ανοίγοντας κάποια στιγμή το οικογενειακό φωτογραφικό άλμπουμ δει τον πατέρα του με παιδο-μπιροκοιλιά... αυτό δεν απασχόλησε καθόλου ο "DruishPrincess69"! Χ.Τ.

Η έγκυος σύζυγός του αρνείται πεισματικά να βγάλει φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και ο τρυφερός και με πολύ χιούμορ άντρας της ... προσέλαβε φωτογράφο να απαθανατίσει τον ίδιο ως έγκυο! Ο πρωταγωνιστής είναι χρήστης στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Reddit, με το όνομα "DruishPrincess69" και οι ανάλαφρες χιουμοριστικές φωτογραφίες του έχουν φτιάξει τη μέρα πολλών χρηστών στο διαδίκτυο.

Προσπαθώντας να σατυρίσει τη μανία της οικογένειάς του με τα οικογενειακά πορτρέτα - μανία που δεν συμμερίζεται η γυναίκα του που αρνείται να φωτογραφηθεί έγκυος- ο νεαρός εικονιζόμενος πατέρας είχε την ιδέα να πάρει τη θέση της μπαίνοντας στα "στενά" παπούτσια μιας εγκύου... «Ανεβασμένες« στις 29 Ιουλίου οι φωτογραφίες «Maternity Pics» χτύπησαν 3,5 εκατομμύρια κλικς και ο "DruishPrincess69" έγινε ένας ακόμα viral σταρ με ημερομηνία λήξης. Τώρα τι θα σκεφτεί το ... παιδί όταν ανοίγοντας κάποια στιγμή το οικογενειακό φωτογραφικό άλμπουμ δει τον πατέρα του με παιδο-μπιροκοιλιά... αυτό δεν απασχόλησε καθόλου ο "DruishPrincess69"!

Χ.Τ.