Σέξι χαραμάδες γυναικείου αισθησιασμού

01.08.2014
"Chill" είναι η ανατριχίλα, αλλά είναι και το όνομα του Γάλλου φωτογράφου αυτή της υπέροχα ζεν σειράς φωτογραφιών. Ο αυτοδίδακτος δημιουργός μέσα από μια διαφορετική ματιά της καθημερινότητας δημιουργεί τέχνη μέσα από μικρές χαραμάδες γυναικείου αισθησιασμού. Τα έργα του είναι ένας συνδυασμός οικειότητας, ιδιωτικού χώρου, λάμψης και φυσικού φωτισμού. Ντεκόρ οι καθημερινές στιγμές ευτυχίας, πρωταγωνίστριες οι φίλες του και καλλίγραμμα μοντέλα. Με τη σειρά «Pièces» ο Chill επιχειρεί να χαρτογραφήσει το σώμα σπιθαμή προς σπιθαμή, από διάφορες γωνίες. Κάποια έργα είναι αλαζονικά και προκλητικά και άλλα παραμένουν γλυκά και προσωπικά. Σε κάποια από αυτά ο θεατής αναγκάζεται να σκεφτεί... ποιο ακριβώς μέρος του σώματος είναι αυτό που βλέπει! Περισσότερα στο chillphotographie.com.

"Chill" είναι η ανατριχίλα, αλλά είναι και το όνομα του Γάλλου φωτογράφου αυτή της υπέροχα ζεν σειράς φωτογραφιών. Ο αυτοδίδακτος δημιουργός μέσα από μια διαφορετική ματιά της καθημερινότητας δημιουργεί τέχνη μέσα από μικρές χαραμάδες γυναικείου αισθησιασμού. Τα έργα του είναι ένας συνδυασμός οικειότητας, ιδιωτικού χώρου, λάμψης και φυσικού φωτισμού. Ντεκόρ οι καθημερινές στιγμές ευτυχίας, πρωταγωνίστριες οι φίλες του και καλλίγραμμα μοντέλα.
Με τη σειρά «Pièces» ο Chill επιχειρεί να χαρτογραφήσει το σώμα σπιθαμή προς σπιθαμή, από διάφορες γωνίες. Κάποια έργα είναι αλαζονικά και προκλητικά και άλλα παραμένουν γλυκά και προσωπικά. Σε κάποια από αυτά ο θεατής αναγκάζεται να σκεφτεί... ποιο ακριβώς μέρος του σώματος είναι αυτό που βλέπει!

Περισσότερα στο chillphotographie.com.